Samsung uvádí na český trh laserové 4K projektory The Premiere s podporou HDR10+ a úhlopříčkou až 130"

Publikováno: 12. února 2021 | autor Redakce
Samsung uvádí na český trh laserové 4K projektory The Premiere s podporou HDR10+ a úhlopříčkou až 130"

Modely The Premiere rozšiřují nabídku lifestylových produktů, mezi něž patří populární televizor The Frame, designový The Serif a otočná televize The Sero.

Unikátní laserové projekty The Premiere s krátkou projekční vzdáleností, rozlišením 4K/UHD a podporou dynamického obrazu HDR10+ uvádí na český trh společnost Samsung Electronics. Modely LSP9T a LSP7T dokážou proměnit domácnost na regulérní kino a představují nejnovější přírůstky v řadě lifestylových produktů společnosti Samsung. V České republice jsou dostupné ode dneška prostřednictvím e-shopu www.samsung.cz a u vybraných prodejců elektroniky. Doporučená maloobchodní cena modelu LSP9T (technologie trojího laseru) je 169 990 Kč, u modelu LSP7T (technologie jednoho laseru) pak 89 990 Kč.

Zatímco běžné projektory je nutné umístit 3 až 4 metry od zobrazovací plochy, modely The Premiere doslova vykouzlí projekční plochu o úhlopříčce až 130“ (320 cm) ze vzdálenosti necelých 24 cm, čímž velikostí předčí všechny dosud nabízené konvenční televizory. Projektory The Premiere jsou nesmírně kompaktní a lze je jednoduše přenášet z místnosti do místnosti: pro plnou funkčnost potřebují pouze připojení napájecího kabelu a bezdrátové připojení k internetu.

 

Maximální kontrastní poměr a prostorový zvuk jako v kině

Premiere LSP9T je první projektor s podporou HDR10+ a technologií trojího laseru, výsledkem je převratný kontrast s maximálním jasem 2800 ANSI lumenů a kontrastní poměr 2 000 000 : 1, který zdůrazní sebemenší detail. Premiere LSP7T je vybaven jednolaserovou technologií. Oba modely podporují režim Filmmaker, v němž obraz odpovídá původním představám autorů.

Samsung uvádí na český trh laserové 4K projektory The Premiere s podporou HDR10+ a úhlopříčkou až 130"

Funkce televizoru

Do výbavy inteligentního projektoru patří i platforma Samsung Smart TV s operačním systémem Tizen, díky níž bude možné bez problémů streamovat video například z Netflixu, Voyo, HBO GO, stejně tak i O2TV, Skylink nebo T-Mobile televizi. K dispozici je i připojení k mobilním zařízením pomocí technologie Tap View a mirroringu. Projektory The Premiere rovněž obsahují televizní tunery, takže je stačí připojit k běžné anténě pro terestrické vysílání nebo k satelitní parabole a sledovat klasické lineární televizní vysílání, což žádné jiné projektory na trhu nenabízí.

Samsung uvádí na český trh laserové 4K projektory The Premiere s podporou HDR10+ a úhlopříčkou až 130"

Na rozdíl od podobných elektronických zařízení jsou projektory Premiere potaženy látkou, která jim pomáhá přirozeně splynout se svým okolím.

Samsung uvádí na český trh laserové 4K projektory The Premiere s podporou HDR10+ a úhlopříčkou až 130"

Samsung využil speciální textilii Kvadrat pro interiérový design, která byla ještě upravena tak, aby nenarušila reproduktory a vysokou kvalitu zvuku The Premiere. Zvuk se šíří přes 44 otvorů na levé a pravé straně projektoru, reproduktor je vybaven basovým wooferem a prostorovým zvukem Acoustic Beam, takže vytváří dokonalý zvukový zážitek jako ve skutečném kině, aniž by bylo nutné investovat do další zvukové aparatury.

Samsung uvádí na český trh laserové 4K projektory The Premiere s podporou HDR10+ a úhlopříčkou až 130"


Už máte únorové FotoVideo?

Podívejte se, co v něm najdete...

FV 02 21 OBSAH

FV 02 21

Vybírejte z únorového vydání časopisu FotoVideo a hlavně si ho kupte:

ROZHOVOR: LUKÁŠ BÍBA

Nejraději fotí vlastní reportážní věci, ale stejně většinu z nich pouštím do redakce.

OSOBNOST: OTAKAR METLIČKA

Povídáme si s vítězem 19. ročníku Fotografa roku o jeho cestách a speciálních koníčcích.

ROZHOVOR: JIŘÍ JIROUTEK

Učím fotografy, aby necvakali, ale tvořili.

ROZHOVOR: EDUARD GENSEREK

„Keď som fotil na juhozápade Etiópie rituálne súboje tamojších kmeňov, hned …“.

SOUTĚŽ: NAŠE STOPY

Zúčastnili jste se této speciální japonsko-české soutěže? Přinášíme výsledky.

PRAXE: FOTOGRAFICKÉ PRÁVO

Poradíme, jak dobře a bezpečně uzavřít licenční smlouvu. Fotografové pozor!

TECHNIKA: TISKÁRNA CANON PIXMA PRO-200

Chcete také mít radost z vlastnoručně vytištěných fotografií? Tak si přečtěte náš test.

FOTOGRAF ROKU: TÉMA „DVA“ VYHODNOCENO!

Najdete svůj úspěšný snímek mezi třiceti nejlepšími? Fotograf roku jede na plné obrátky.

… a samozřejmě dalších minimálně dvacet zajímavých článků!

Výhodné je si nechat posílat FotoVideo až domů!

A zase máme pro vás další dárky k celoročnímu předplatnému FotoVideo. Udělejte si radost (a také vašim blízkým?) na dalších dvanáct měsíců! S naším předplatným opravdu ušetříte. Vybírejte dle chuti, ale rychle, dárků je dost, ale některé jen v omezeném množství! Předplaťte si nás natrvalo, nebo si vyzkoušejte, zda nás chcete odebírat po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích. Jak se vám to bude líbit. Ale s delší dobou předplatného klesá jeho cena a dárek je k novému, celoročnímu předplatnému.

Vybírejte si na našem webu:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze s námi!

Optimistické únorové FotoVideo

 

 

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.