Samsung představil řadu multifunkčních tiskáren ProXpress C30

Publikováno: 24. března 2016 | autor Redakce
Samsung ProXpress C30

Samsung Electronics Co., představil novou řadu multifunkčních tiskáren ProXpress C30, které svým uživatelům snižují náklady a zajistí vysokou produktivitu. Řada ProXpress C30 je optimální volbou pro malé a střední firmy zejména v obchodních odvětvích, jako jsou profesionální služby a maloobchod, kde jsou kvalitní tisk, použitelnost a provozní náklady prioritní. Tato řada zahrnuje tři modely: C3010ND, C3060ND a C3060FR.

Samsung Electronics je etablovaným výrobcem produktů, které se vyznačují spolehlivým výkonem s nízkými náklady a jsou vhodné zejména pro malé a střední podniky a pracovní skupiny,“ řekl David SW Song, senior vice prezident divize Printing solutions business společnosti Samsung Electronics, Řada efektivních tiskových zařízení Samsung dále rozvíjí inteligentní kancelářské prostředí a zlepšuje správu dokumentů.“

Využitím modelů z řady C30 mohou společnosti efektivně snižovat celkové náklady na vlastnictví tiskáren (TCO), protože tonery s vysokým výnosem zvládnou vytisknout tisíce stran. Provozní náklady se mohou dále snížit díky technologii Samsung Instant Fusing Systém zajišťující kratší čekací dobu, rychlejší tisky a kopie a též nižší spotřebu elektrické energie.

Další klíčovou funkcí řady C30 je vysoce kvalitní grafika. Se špičkovým rozlišením 9 600 x 600 dpi a jedinečnou technologií ReCP (Rendering Engine for Clean Page) tisknou ostřejší text a čistější obrázky, vynechají zvytečné detaily a vylepší nejasné prvky.

Oproti předchozí řadě přináší modely C30 následujcíí vylepšení: rychlost tisku vzrostla z 26 na 30 stran za minutu, výtěžnost černé tonerové kazety je 8 000 a barevné 5 000 stran. Kapacita zásobníku je 1400 stran. Dvoujádrový procesor s frekvencí 800 MHz je o 50 procent rychlejší než předchozí modely a díky tomu se zrychlily také všechny funkce: tisk, kopírování i skenování dokumentů.

Nová řada spolupracuje se všemi zařízeními s eXtensible Open Architecture (XOA) a s vybranými nezávislými softwarovými řešeními (ISV) jako jsou Rindale, Scanshare a Cirrato. Uživatelé si mohou vyhledat potřebné informace o zařízeních C30 v aplikaci Samsung Printing Catalog, která je dostupná pro smartphony a tablety a obsahuje veškeré návody k tiskovým řešením značky Samsung.

Více informací najdete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.