Philips TV & Sound představil své podzimní novinky

Publikováno: 2. září 2021 | autor Redakce
Philips TV & Sound představil své podzimní novinky

Mezi nově představené produkty patří televizory OLED+ nebo true wireless sluchátka Fidelio.

  • Prémiová několikrát oceněná řada televizorů OLED+ společnosti Philips se rozrůstá o čtyři nové modely - 65" OLED+ 986 a 48/55/65" OLED+ 936
  • Vylepšené zvukové systémy s více reproduktory Bowers & Wilkins obsahují zakázkovou technologii Tweeter-on-Top, kužely Continuum a nahoru směřující měniče Dolby Atmos
  • Čtyřstranný Ambilight nabízí dokonale pohlcující filmový nebo herní zážitek
  • Philips Fidelio přidává do svého portfolia true wireless sluchátka Fidelio T1 s ANC
  • Dvoucestná konstrukce Fidelio a velké 10mm dynamické a vyvážené měniče zabezpečují bohatý a detailní zvuk
  • Devítihodinová výdrž baterie při přehrávání se zapnutou funkcí ANC a dalších 25 hodin je k dispozici prostřednictvím nabíjecího pouzdra
  • Aplikace Philips Headphones umožňuje jemné doladění zvuku a přístup k přednastaveným režimům ANC
  • DTS Play-Fi v nových televizorech Philips umožňuje propojit televizor s klasickými bezdrátovými reproduktory a vytvořit tak prostorový zvuk
  • Meziroční nárůst prodejů TV a audia Philips dohromady činil 46 %.

Philips TV & Sound představil své podzimní novinky

Společnost Philips TV & Sound představila své produkty pro druhou polovinu roku 2021. Společnost představila nové nejvyšší modely OLED+ se zvukem od specialistů z Bowers & Wilkins. Dále společnost uvedla nová true wireless sluchátka Fidelio T1 s ANC.

Philips TV & Sound představil své podzimní novinky

Prémiový obraz a zvuk s OLED+

Nové modely OLED+ 986 a OLED+ 936 jsou vybaveny nejnovějšími vysoce výkonnými panely OLED s 20% nárůstem světelného výkonu a dvoučipovou sadou obrazových procesorů P5 Intelligent Dual Picture Engine páté generace ke zlepšení obrazové kvality. Nabízí lepší ostrost a přesnější barvy a odstíny pleti.

Philips TV je i nadále jednou z mála značek, která nabízí podporu pro všechny hlavní formáty HDR. Kromě kompatibility HLG, HDR10 a HDR10+ nyní nové modely OLED+ podporují HDR10+ Adaptive. Ten kombinuje dynamická metadata HDR10+ s informacemi o okolním osvětlení v reálném čase, aby byly automaticky optimalizovány úrovně jasu pro dané prostředí sledování a zvýšila se úroveň detailů tmavých vyobrazení ve světlé místnosti na základě jednotlivých scén.

Hráči mohou těžit také z funkce Fast Motion Clarity, která poskytuje jemný, ale ultra realistický a plynulý přechod z obrazu na obraz se zvýšenou ostrostí, ale bez zavádění artefaktů a vyhýbá se velkoplošnému blikání pole použitím frekvence 100 Hz místo více obvyklých a používaných 50 Hz.

Tyto televizory mají čtyřstranný Ambilight, připojení HDMI 2.1 s VRR, kompatibilitu s Freesync Premium a G-Sync a nejnižší latencí ze všech řad OLED 2021. Model OLED+936 bude k dispozici v 48, 55 a 65 palcích a OLED+986 v 65 palcích. Doporučená maloobchodní cena od 49 999 Kč.

Philips TV & Sound představil své podzimní novinky

Prémiová sluchátka Fidelio T1

True wireless sluchátka Philips Fidelio T1 se vyznačují prémiovým vzhledem a výkonem a skvělým ovládáním a pocitem z nošení. Tento model sdílí charakteristický zvuk Fidelio, který nabízí teplé, přirozené středy, hluboké, ale přesné basy a celkový zážitek z poslechu bohatý na detaily.

Nejvyšší kvalitu zvuku v plném rozsahu zaručuje dvoucestná konstrukce, která kombinuje hluboké a detailní basy velkého 10mm dynamického měniče s rychlou a detailní odezvou speciálně optimalizovaného, malého a velmi efektivně vyváženého modulu pouzdra.

Sluchátka Philips Fidelio T1 jsou navíc vybavená kodekem LDAC, který zajišťuje bezdrátový příjem a přehrávání hudby ve vysokém rozlišení. Model Philips Fidelio T1 má šest mikrofonů – tři v každém sluchátku. Dva z nich jsou určené pro maximální úroveň potlačení okolního hluku, ten třetí pro telefonní hovory.

Výdrž baterie slibuje 9 hodin nepřetržitého přehrávání s aktivovanou funkcí ANC a dalších 25 hodin přehrávání prostřednictvím nabíjecího pouzdra. Bez zapnutého ANC se jedná o 13 hodin plus 35 hodin díky pouzdru. Plné nabití sluchátek trvá dvě hodiny, ale již jen 15 minut nabíjení postačí k jedné hodině přehrávání navíc.

DTS Play-Fi v TV vytvoří domácí audio ekosystém

Společnost TP Vision uvedla nový bezdrátový systém Philips TV & Sound Wireless Home System a novou dedikovanou aplikaci Philips Sound s podporou DTS Play-Fi – speciálně vyvinuta, aby snadno a bez zpoždění propojila kompatibilní produkty Philips TV & Sound.

Nový domácí bezdrátový systém je založený na technologii DTS Play-Fi, což je prémiová bezdrátová audio platforma, která uživatelům umožňuje streamovat audio vysoké kvality z televizorů a mobilů do kompatibilních reproduktorů po celém domě. Platforma využívá proprietární streamovací synchronizaci a autentizaci.

Oslnivé obchodní výsledky

Kostas Vouzas, generální ředitel společnosti TP Vision Europe & Americas, představil obchodní výsledky a podrobnosti o pokračující vedoucí pozici společnosti na trhu:

  • Nárůst tržeb 40 % za poslední čtyři roky
  • Růstu bylo dosaženo při zachování ziskovosti a zvyšování podílu na trhu po celou dobu
  • Prodej v roce 2021 v prvním pololetí meziročně ve srovnání s rokem 2020:

Růst prodeje TV/AVA dohromady činí +46 %.

Objemový nárůst prodeje OLED televizorů o 72 %.

Řada televizorů Performance Series zvýšila prodeje o 15 %.

Vlajková loď segmentu OLED+ opět zdvojnásobila prodeje


Už máte zářijové číslo časopisu FOTOVIDEO?

Hned na prvních deseti stranách najdete nejlepší produkty roku tak, jak je vybrali a odhlasovali experti světové organizace EISA. Věnujeme se samozřejmě expertní skupině Photography, které jsme členem a jsme rádi, že v celkovém přehledu najdete i vám důvěrně známé značky a produkty.

Následují dva výborní zástupci mladé fotografické generace, shodou okolností oba dlouhodobě pracující v zahraničí. Je nám velkou ctí uvítat na našich stránkách Janu Ašenbrennerovou a Davida Harnga.

FV 09 21

Jako každý rok, tak i letos přinášíme tradiční vyhodnocení soutěže EISA MAESTRO, která díky účasti vysoce kvalitních fotografů ze dvou desítek zemí přinesla nádherné výsledky. Představujeme Willema Kuijperse z Nizozemí, Paulinu Petit z Francie a Barbaru Farkas z Maďarska. Téma Faces (Tváře) zaujalo i řadu našich výborných fotografů a vítěz našeho národního kola se Roman Jaroš, se tentokrát umístil těsně na čtvrtém místě. Kvalita české fotografie se prostě nezapře!

A to už jsme za čtyřicátou stranou, hned poté, co jsme si prohlédli novou FotoEsej Kevina V Tona a upoutávku na nádhernou brněnskou výstavu Otisk cest, kterou připravila manželská dvojice dvou úžasných francouzských fotografů. Za velmi důležitý považujeme investigativní článek JUDr Pavly Nečasové v rubrice FotoPrávo, který se zabývá obranou proti zneužití zdánlivě běžných autorských fotografií, popisuje přístup Policie ČR i našich soudů a nabízí způsob, jak se má postižený fotograf bránit.

V polovině a druhé polovině tohoto vydání jsme si dovolili poblahopřát vítězům největší fotografické soutěže současnosti s názvem CEWE Photo Award, s tím, že se těšíme na celkového vítěze, kterého porota této soutěže vyhlásí v tomto měsíci září. Pokračujeme dalšími inspirativními a praktickými články od Jakuba Cejpka, Lukáše Tycara, Jana Strii a dalších a dalších a samozřejmě nechybí vyhodnocení a nejlepších dvacet snímků z tématu Příroda ve městě, soutěže Fotograf roku.

Nezapomeňte si občas prohlédnout některé z videí, která vám v našich materiálech nabízíme formou QR kódu. Dozvíte se ještě více…

Fotograf roku 21 jde do finále a má nová témata pro 22. ročník

Téma STOPY na vás čeká až do 26. září! Nezapomeňte vložit své nápadité snímky! Píšeme o něm v záhlaví jeho galerie: „Také vám připadá poslední téma symbolické? Každý po sobě zanecháváme stopy a třeba i elektronickou, soutěžní a obrazovou stopu. Otisky nohou či tlapek v písku, blátě, sněhu… nebo jiné otisky činnosti – například bobří hráze, ptačí hnízda, stopy lidské civilizace…“ Více na: http://fotografroku.ifotovideo.cz

FV 09 21

V zářijovém FotoVideo například najdete:

ROZHOVOR: DAVID HARING

Krajina je moje srdcovka, ale objevuji i další fotografické žánry.

ROZHOVOR: DAVID HARING

ROZHOVOR: JANA AŠENBRENNEROVÁ

Focením žiji, lidé jsou pro mě magnety.

ROZHOVOR: JANA AŠENBRENNEROVÁ

FOTOPRÁVO: ZNEUŽITÁ FOTOGRAFIE?

Fotografové, braňme si svá autorská práva!

SOUŤĚŽ: CEWE PHOTO AWARD 2021

Vyhlášení deseti vítězů užšího výběru této největší světové soutěže.

SOUŤĚŽ: CEWE PHOTO AWARD 2021

NEGATIV, NEBO DIAPOZITIV – O TO ZDE BĚŽÍ

Filmová fotografie je krásná z mnoha důvodů. Zkusíte ji?

NEGATIV, NEBO DIAPOZITIV – O TO ZDE BĚŽÍ

MINIATURNÍ SVĚT PŘED OBJEKTIVEM

Makrofotografie je jedním z nejoblíbenějších fotografických žánrů. Už jste jí zkusili a s čím?

MINIATURNÍ SVĚT PŘED OBJEKTIVEM

LAOWA PŘEDSTAVUJE: LUKÁŠ TYCAR

Laowa Argus 33 mm f/0,95 CF APO 52 oceněný EISA.

LAOWA PŘEDSTAVUJE: LUKÁŠ TYCAR

FOTOGRAF ROKU: NOVÁ TÉMATA

Ročník 22 největší naší fotografické soutěže začíná novými tématy, která brzy najdete na našem webu.

FOTOGRAF ROKU: NOVÁ TÉMATA

…a další a další důležité, inspirativní i praktické články

Podzim je pomalu a jistě zde, je čas na nové předplatné! Chcete paměťovou kartu LEXAR, módní tašku či parfém, předplatné ZONER? Vybírejte rychle, jednotlivé dárky jsou v omezených počtech! Objednání předplatného FotoVideo stejně jednoduché, jako v jiných e-shopech!

Vybírejte si na našem webu: http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Doporučujeme! Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu levněji za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze a ještě vyděláte. Takové je naše předplatné!

V září FotoVideo září

 

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.