Odnímatelný notebook 2v1 Toshiba Portégé X30T poprvé na našem trhu

Publikováno: 29. listopadu 2018 | autor Redakce
portege-x30t-e-lifestyle-image-v2b.jpg

Toshiba Client Solutions Europ na přelomu roku představí poprvé na našem trhu nejnovější profesionální oddělitelný notebook 2v1 nové generace, Portégé X30T-E. Jeho dotykový antireflexní full HD displej o úhlopříčce 13,3" je chráněn vrstvou Corning Glass a umožňuje komfortní psaní perem vybaveným technologií Wacom AES 2.0.

Tento lehký přístroj charakterizuje výkon 8. generace procesorů Intel® Core™, rychlý SSD disk, podsvícená klávesnice plné velikosti, více než patnáctihodinová výdrž na baterie, množství portů v plné velikosti a možnost použití v podobě odděleného tabletu s operačním systémem Windows 10 Pro.

Variabilita použití

Všechny výpočetní prvky přístroje jsou vestavěny do oddělitelné displejové části, což umožňuje několik možností jeho využití. Samotný tablet poskytuje plný výkon a je vybaven praktickým stojánkem. Váží pouze 799 gramů má vestavěnu čtečku otisků prstů a port USB-C.

Po zamčení do dokovací stanice získá uživatel plnohodnotný profesionální notebook odpovídající vysokým firemním nárokům s celkovou výdrží na baterie až 15,5 hodiny.

Poslední možností je kombinace tabletu a samostatně prodejné cestovní klávesnice bez vestavěné baterie a portů.

První konfigurace na našem trhu

Na přelomu roku se na náš trh dostanou první dvě konfigurace tohoto notebooku. Základním modelem je Portégé X30T-E-143 s procesorem Intel® Core™ i5, 8 GB RAM a SSD diskem s kapacitou 256 GB. Vrchol nabídky bude tvořit Portégé X30T-E-1F0 s LTE modemem, který pohání Intel® Core™ i7 s podporou 16 GB RAM a 512 GB SSD. Oba přístroje jsou vybaveny perem Wacom.

Uvedené notebooky budou na našem trhu k dostání prostřednictvím oficiálních distributorů Toshiba předběžně za koncovou doporučenou cenu 47 500 Kč (1 850 €) a 67 000 (2 600 €).

Nejnovější produkty Toshiba včetně dalších informací naleznete přímo zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.