Nový mikrofon Genesis Radium 600 s profesionálními ambicemi využívá kardioidní polarizaci

Publikováno: 27. února 2019 | autor Redakce
radium-600-v5.jpg

Genesis Radium 600 je profesionální kapacitní mikrofon, který garantuje skvělé zachycení a reprodukci zvuku. Kapsula mikrofonu je navržena tak, aby co nejlépe zachycovala hlas ze směru před mikrofonem a současně účinně eliminovala zvuky za mikrofonem. Tato funkce se nazývá kardioidní polarizace, díky které mikrofon realisticky reprodukuje barvu hlasu a tóny. Uživatel tak může plně využít své hlasové schopnosti při pořizování zvukového záznamu nebo například při streamování.

Staň se hvězdou online streamu nebo YouTube
Přemýšlíš nad tím, jak vylepšit svůj kanál YouTube nebo zlepšit kvalitu svého on-line streamu? V takovém případě něco pro tebe máme. Genesis Radium 600 je vysoce kvalitní studiový mikrofon s bohatým vybavením a funkcemi, které uspokojí nejen začátečníka, ale také pokročilého streamera. Balení obsahuje množství užitečných doplňků, jako jsou: stolní stativ, pop-filtr, pěnová houbička a praktický, velmi odolný kufřík, který dostatečně chrání drahocenné vybavení během přepravy na jiné místo.

genesis-radium-600-image.jpg

Regulátor citlivosti a hlasitosti nahrávání

Vysoce kvalitní nahrávky nejsou všechno, co poskytuje Radium 600. Mikrofon má řadu užitečných funkcí, které maximalizují komfort používání. Vestavěné tlačítko "Mute" umožňuje kdykoli ztišit mikrofon, pokud nechcete, aby byl váš hlas zaznamenán. Mikrofon je vybaven regulátorem citlivosti a hlasitosti nahrávání, což umožňuje plnou kontrolu kvality během streamování. Navíc má mikrofon 3,5mm jack konektor, který v případě potřeby umožňuje připojení sluchátek.

Mobilita
Organizuješ společný stream se svými přáteli? I na to Genesis pomyslel a celou sadu zabalil do velmi odolného a praktického kufříku, který dostatečně chrání drahocenné vybavení během přepravy na jiné místo.

Užitečné příslušenství
Aby mikrofon Radium 600 poskytnul maximální komfort a kvalitu užívání, obsahuje balení řadu užitečného příslušenství, jako jsou pop-filtr, pěnová houbička a stolní stativ. Pop-filtr účinně eliminuje nepříjemný zvuk při takzvaných "výbušných souhláskách" a pěnová houbička nejen chrání kovovou konstrukci mikrofonu, ale funguje také jako další filtr proti šumům. Pomocí těchto doplňků bude nahrávání a streamování jednodušší a profesionálnější.

Cena a dostupnost:
Mikrofon Genesis Radium 600 je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena včetně DPH je 2 749 Kč.

Popis
Profesionální reprodukce a čistý zvuk
Kardioidní polarizace
Regulátor citlivosti a hlasitosti nahrávání
Vestavěný 3,5mm jack konektor pro připojení sluchátek
Tlačítko "Mute" pro ztišení záznamu
Praktický, odolný přepravní kufřík
Užitečné doplňky: pop-filter, stolní stativ, pěnová houbička
radium-600-v1.jpg
Specifikace
Typ mikrofonu: kapacitní s kardioidní polarizací
Komunikace: Drátová
Konektor: USB
Frekvenční rozsah: 30 Hz - 18 000 kHz
Citlivost: -36 dB (0 dB = 1 V/Pa @ 1 kHz)
Dynamika: 93 dB (THD + N = 0,005%)
Odezva: 16-bit/48 kHz
Délka kabelu: 1,8 m
Rozměry kufříku: 26 × 11 × 22 cm
Obsah balení: Mikrofon, přepravní kufřík, kovový stolní stativ, Pop-filtr, pěnová houbička
Barva: černá
Požadavky: port USB

Více (v angličtině) najdete na stránkách http://genesis-zone.com/en/

Značka GENESIS, výrobce herního vybavení, byla poprvé v Evropě představena v roce 2011. Mezi produkty s touto značkou najdete počítačové myši, klávesnice, headsety a gamepady. GENESIS nabízí produkty všem hráčům, kteří hledají kvalitní výrobky za dostupné ceny. Značka klade důraz na produktový design, který je moderní, respektuje hráčský styl a je přitažlivý i pro náročné hráče počítačových her. Barevné kombinace podtrhují dynamický a profesionální charakter výrobků. Značka nezapomíná také na kvalitu. Produkty jsou vyráběny tak, aby vycházely vstříc požadavkům uživatelů. Použité materiály vysoké kvality a technologické inovace garantují, že produkty GENESIS poskytují hráčům maximální potěšení ze hry.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.