Novinka Lowepro Photo Active AW

Publikováno: 5. ledna 2020 | autor Redakce
emotional-images-lowepro-photo-active-kyfly-10.jpg

Tahle super novinka nás těsně před svátky hodně příjemně překvapila. Vezmete jí do ruky a řeknete si: lehký a hodně příjemný batoh… A on fakt není jenom příjemný, je dokonale přizpůsobený potřebám každého fotografa, vytvořili ho lidé, kteří své práci a hlavně potřebám fotografů rozumí a dokážou si vyslechnout i ty zdánlivě drobné, ale důležité připomínky.

Text: redakce, foto: Lowepro

Zkušenosti a praxe jsou na výrobcích znát

Společnost Lowepro má totiž už padesátiletou tradici a bohaté zkušenosti s výrobou batohů, brašen, popruhů a dalších „nosítek, držátek a obalů“ určených na uschování, transport a ochranu foto a video techniky a jejího bohatého příslušenství, A tak mimo jiné vytvořila kolekci batohů Photo Active.

camera-backpack-lowepro-photo-active-bp-300-lp37255-pww--stuffed-sonya7-rgb.jpg

Batoh Photo Active je určen hlavně pro dnešní, stále se množící bezzrcadlovkovou techniku a její příslušenství, ať už s ním cestujete či pochodujete kamkoli a za jakéhokoli počasí. Je výborným řešení pro nadšené fotografy a aktivní kreativce, kteří rádi nosí lehkou, praktickou a hlavně robustní venkovní výstroj. Batoh je skvělý nejen na víkendy a časté používání, ale i na velká cestovatelská dobrodružství.

 

...
Celý článek a kvalitně vytištěné fotografie najdete v tištěném lednovém vydání FotoVideo.
Více o obsahu celého lednového vydání roku 2020 najdete zde.

fotovideo-vice-casopisu-fv01-.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.