Nové tiskárny Canon - inteligentní tiskárny pro moderní pracoviště

Publikováno: 20. července 2016 | autor Redakce
imagerunner-advance-c5535.jpg

Společnost Canon oznámila novou generaci svých multifunkčních zřízení – modelovou řadu imageRUNNER ADVANCE C5500. Pět barevných multifunkčních zařízení pro formát A3 (imageRUNNER ADVANCE C5535, imageRUNNER ADVANCE C5535i, imageRUNNER ADVANCE C5540i, imageRUNNER ADVANCE C5550i a imageRUNNER ADVANCE C5560i) zvýší produktivitu prostřednictvím inteligentních dokumentových workflow i intuitivního ovládání a zajistí snížení nákladů na tisk napříč celou organizací.

Canon tuto sérii uvádí spolu s novou platformou pro sdílení imageRUNNER ADVANCE, která umožní zcela novou úroveň správy tisku a ještě více zvýší využitelnost zařízení.

Opravdu chytřejší

Součástí nových modelů je velký a citlivý barevný dotykový displej, jejž si mohou zákazníci přizpůsobit tak, aby ovládání přesně odpovídalo jejich individuálním požadavkům a mohli zařízení používat naprosto intuitivně. Toto uživatelské rozhraní i pokročilé možnosti personalizace budou součástí všech dalších modelů řady imageRUNNER ADVANCE a firmám tak zajistí bezproblémové a vysoce přizpůsobitelné použití napříč celou organizací.

Návratnost investice

Modelová série imageRUNNER ADVANCE C5500 nabízí ve své třídě nejlepší výkon a současně zlepšuje efektivitu v rámci celé organizace. Součástí je i software Universal Login Manager, který představuje jedinečnou kombinaci autentizace založené na uživatelských účtech, funkční personalizace a zpřístupnění informací o zařízení a jeho využívání.  Zákazníci tak mají k dispozici prostředky pro výrazné snížení celkových nákladů spojených s produkcí dokumentů. Zařízení lze jednoduše integrovat s volitelnou platformou uniFLOW, tedy s uceleným a škálovatelným řešením značky Canon pro správu tisku a chytré skenování s vyšší mírou kontroly nad celým procesem.

Modelová série imageRUNNER ADVANCE C5500 umožňuje také snadné propojení s podnikovými aplikacemi i cloudy a zajišťuje okamžitou kompatibilitu se stávajícími procesy i mobilními způsoby práce.

Bezproblémové, inteligentní a digitální

Canon modelovou sérii imageRUNNER ADVANCE C5500 navrhl jako prostředek pro snadnou digitalizaci a reaguje tak na rostoucí důležitost správy informací v moderním podnikání. Nová zařízení umožňují snadné a rychlé skenování papírových dokumentů včetně možnosti konverze do formátu PDF podporujícího vyhledávání, do formátů Microsoft Word i Microsoft PowerPoint. Jednoprůchodový oboustranný podavač zvládne až 150 listů a umožňuje tedy bezproblémovou digitalizaci i firmám, které zpracovávají opravdu velké množství papírových dokumentů.

Díky bezkonkurenčním odborným znalostem společnosti Canon a jejím špičkovým zobrazovacím technologiím přináší zařízení této značky stabilní a naprosto perfektní kvalitu. Technologie Canon V² (Vivid & Vibrant) zajišťuje mimořádně skvělé podání barev při použití široké škály médií, a to i při velkých objemech tisku. Součástí nejnovějších modelů jsou i dokončovací úpravy, díky nimž budou výsledné dokumenty velmi působivé a vyniknou nad ostatními tištěnými materiály.

„Modelovou sérii imageRUNNER ADVANCE C5500 jsme navrhli s cílem maximalizovat návratnost investic do podnikání pomocí zjednodušení správy a snížení prostojů při současném zvýšení produktivity,“ říká Zdeněk Jiřina, Product Business Developer ve společnosti Canon CZ. „Skutečná hodnota tisku spočívá ve schopnosti bezproblémově vytvářet, spravovat a sdílet dokumenty i informace napříč organizací. Naše nejnovější řada multifunkčních zařízení proto přichází spolu s novou platformou pro sdílení, díky které bude tento proces ještě snadnější a méně časově náročný a která zaměstnancům zajistí technologie umožňující digitální a efektivní práci. Modelová série imageRUNNER ADVANCE C5500 přináší všechny tyto výhody do celého workflow cenově efektivním způsobem a skvěle se hodí do jakéhokoli pracovního prostředí.”

Konzistentní špičková kvalita

Nová zařízení se mohou pochlubit ohromnou kapacitou až 6 350 listů papíru, která umožňuje maximalizovat dobu mezi doplňováním. K dispozici je navíc i neustálý monitoring stavu tiskárny. Součástí nejnovějších přírůstků do produktové řady imageRUNNER ADVANCE je i chytrá adaptivní technologie, která zajišťuje, že software je vždy aktuální a zařízení tak mohou nabídnout konzistentní a optimalizovaný výkon. Softwarové nástroje z dílny společnosti Canon umožňují centrální správu všech používaných zařízení včetně jejich vzdálené aktualizace, vypnutí aktuálně nepoužívaných tiskáren, provedení odečtů informací o spotřebě materiálu nebo správy adresářů a tiskových ovladačů. Tato proaktivní správa a neustálá optimalizace tiskové infrastruktury i souvisejících podnikatelských procesů umožňuje ve spojení s řízenými tiskovými službami snižovat náklady, zvyšovat efektivitu a zlepšovat celkovou produktivitu.

Modelová série imageRUNNER ADVANCE C5500 bude v Evropě v prodeji od září 2016.

Klíčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C5535:

  • Rychlost tisku 35 stran za minutu
  • Skener s krytem skla
  • Podpora jazyka UFRII

Klíčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C5535i:

  • Rychlost tisku 35 stran za minutu
  • Jednoprůchodový oboustranný automatický podavač dokumentů
  • Podpora jazyků UFRII, PCL a PS

Klíčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C5540i:

  • Rychlost tisku 40 stran za minutu
  • Jednoprůchodový oboustranný automatický podavač dokumentů
  • Podpora jazyků UFRII, PCL a PS

Klíčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C5550i:

  • Rychlost tisku 50 stran za minutu
  • Jednoprůchodový oboustranný automatický podavač dokumentů
  • Podpora jazyků UFRII, PCL a PS

Klíčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C5560i:

  • Rychlost tisku 60 stran za minutu
  • Jednoprůchodový oboustranný automatický podavač dokumentů
  • Podpora jazyků UFRII, PCL a PS

Více informací najdete zde

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.