Nové externí disky ADATA

Publikováno: 18. srpna 2016 | autor Redakce
hc660-ambient.jpg

ADATA představuje externí disky Premier SC660 (SSD) a Premier HC660 (HDD). Robustní ultratenké disky s luxusním kovovým designem a vysokou spolehlivostí.

ADATA Technology, přední výrobce výkonných modulů DRAM a NAND flash produktů, představila externí SSD disk Premier SC660 a externí hard disk Premier HC660. Dvojice disků se vyznačuje luxusním pískovaným kovovým designem s tloušťkou jen 9,6 mm. Rýhované pokovené kryty obou modelů zaručují vysokou tvrdost, odolnost proti nárazům, škrábancům a oděrkám. ADATA nabízí širokou škálu zařízení pro externí ukládání dat, takže zákaznici mohou mít svá data neustále u sebe, snadno je sdílet, používat v různých operačních systémech a přitom spoléhat na zvýšenou odolnost. Ať už upřednostňují SSD nebo klasickou diskovou technologii, totožný design SC660 a HC660 poskytne atraktivní a praktické úložiště všem, kteří hledají kombinaci lákavého designu, odolnosti a přenosnosti.

Porce stylu a rychlosti: externí SSD Premier SC660

I při své tloušťce pouhých 9,6 mm nabídne SC660 přenos dat rychlostí až 440 MB/s při čtení i zápisu. Taková rychlost výrazně zvýší komfort při přenosu dat: obvyklý film ve fullHD s velikostí přibližně 5 GB se na disk nahraje během pouhých 26 sekund. SC660 je kompatibilní s operačními systémy Windows, Mac OS a Android je a dostupný ve variantách 240 GB a 480 GB. Funguje okamžitě po připojení ke všem zařízením od stolního počítače, přes notebooky, až po smartphony a herní konzoly. SC660 usnadňuje mobilitu nejen tím, že váží pouhých 80 g, ale také svou odolností proti šokům a nárazům.

Robustní luxus s obří kapacitou: externí hard drive Premier HC660

HC660 posouvá laťku externích pevných disků v oblasti stylu a elegance ještě výš. Stejně jako SSD disky se SC660 vyznačuje štíhlostí pouhých 9,6 mm, což představuje zhruba stejnou výšku jakou má samotný 2,5“ disk. Většina hard disků je podstatně tlustší a tak jde o malý inženýrský zázrak. HC660 je kompatibilní s Windows, Mac OS a Android, v nabídce budou kapacity 1 TB a 2 TB. Díky technologii plug’n’play a podpoře USB 3.0 mohou zákazníci bez složitého nastavování připojit svůj HC660 k široké škále zařízení a získat tak rychlý přístup velkému úložnému prostoru. HC660 dokáže pojmout do svého stylového těla vše potřebné od pracovních dokumentů, přes fotky, až po videa a hry.

O společnosti ADATA

ADATA Technology je jedním z největších výrobců DRAM modulů a USB flash disků na světě. Nabízí komplexní řešení včetně paměťových karet, SSD disků a přenosných hard disků. Portfolio ADATA zahrnuje také energetické zdroje pro mobilní zařízení a řešení pro špičkové LED osvětlení. Produkty ADATA opakovaně získávají mezinárodní uznání od organizací, jako je iF Design Awards (Německo), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonsko), Best Choice of Computex Awards a Taiwan Excellence Gold Awards. Slogan společnosti zní „Love, Life, Dreams” a ztělesňuje filozofii značky ADATA, která chce přinášet inovativní paměťové produkty.

Pro více informací prosím navštivte www.adata.com.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.