Nové drony MAVIC od DJI jsou na našem trhu!

Publikováno: 4. září 2018 | autor Redakce
7.jpg

Ano, dvě žhavé novinky jsou tu. Celých sedm měsíců od uvedení posledního dronu Mavic Air jsme všichni společně čekali, jaký další převratný model se tento rok v portfoliu DJI objeví. Bude to Mavic 2 nebo Phantom 5 nebo něco zcela jiného? Společnost DJI si pro nás přichystala překvapení a před několika dny v New Yorku představila na velké prezentaci novou řadu DJI MAVIC 2.

MAVIC 2 Pro

Tento model se stává vlajkovou lodí v tomto „droním“ segmentu a konečně víme, jakým směrem bude akvizice firem DJI a HASSELBLAD směřovat. Jednopalcový CMOS čip s objektivem Hasselblad 28 mm, stavitelnou clonou F2,8-F11 a rozlišením 20 Mpix. Oproti svému předchůdci je nový DJI MAVIC 2 Pro vybaven vylepšeným systémem OcuSync 2.0, který umožňuje v FCC normě dosah řídicího signálu až na 8 km (při 1080p video přenosu). Použitím nových motorů a regulátoru se letový čas zvýšil na 31 minut a maximální rychlost v režimu Sport je 72 km/h. Nově lze s Mavicem 2 létat až na úrovni 6000 m.n.m. Další lahůdkou je funkčnost antikolizních čidel do všech směrů.

Cena: 37 690,- Kč

MAVIC 2 Zoom

Zoom, zoom, zoom – ano, poprvé můžeme v segmentu hobby přibližovat. Kamera Z3 s objektivem 24 – 48 mm (F2,8/F3,8) nám přináší dvojnásobné optické přiblížení v těle skladného a oblíbeného Mavica. V této verzi nám zůstal původní CMOS čip 1/2.3 s rozlišením 12 Mpix, ale stejně jako Mavic 2 Pro je i verze Zoom vybavena novým systémem OcuSync 2.0. Zvýšil se tedy dosah, délka letu, rychlost a maximální výška, kde lze s dronem létat.

Cena: 32 490,- Kč

Více informací k dronům MAVIC od DJI naleznete přímo zde!

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.