Nové 4K zařízení pro týmovou spolupráci od společnosti Google

Publikováno: 1. prosince 2016 | autor Redakce
jamboard-collaboration.jpg

BenQ oznámil, že bude výhradně dodávat na trh Jamboard, což je zařízení s rozlišením 4K Ultra High Definition (UHD) a podporou dotykového ovládání, které je zaměřeno na zlepšení spolupráce na pracovišti.

55" zařízení Jamboard, hlavní tahák v portfoliu podnikových interaktivních plochých panelů (IFP) společnosti BenQ, využívá výhod sady G Suite, která usnadňuje lidem spolupráci – ať už v konferenční místnosti, zasedacím prostoru nebo se vzdáleným týmem prostřednictvím integrovaných funkcí pro videokonference. Panel se ideálně hodí do současného nového digitálního pracovního prostředí a umožňuje provádět poutavá a efektivní jednání, jejichž výsledkem je zvýšení produktivity a v konečném důsledku zlepšení výsledku hospodaření.

„Jamboard je odpovědí na neustálou touhu společností po lepších komunikačních prostředcích podporujících produktivní spolupráci mezi lidmi, což vede k více týmově orientovanému pracovnímu prostředí,“ prohlásil Conway Lee, prezident společnosti BenQ Corporation.

Jako celosvětově uznávaný průkopník na poli zobrazovacích řešení s celou řadou získaných ocenění za inovace v oblasti vizuálních technologií se společnost BenQ stala přirozeným partnerem společnosti Google Cloud v souvislosti s tímto podnikovým zařízením. „Jamboard je zařízení nabízející všechny nejlepší funkce sady G Suite a opírající se o podporu společnosti BenQ,“ uvedl Lee.

Plně integrované zařízení Jamboard bude v maloobchodech k dostání za velmi příznivou cenu pod 6000 USD v USA i Kanadě a bude k dispozici u vybraných partnerů společnosti BenQ v 1. čtvrtletí 2017. Ve Velké Británii se rovněž plánuje uvedení zařízení Jamboard na trh v březnu 2017.

Chcete-li zjistit další informace o zařízení Jamboard, navštivte prosím webové stránky: gsuite.google.com/jamboard nebo stránky společnosti BenQ s popisem produktu Jamboard.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.