Nová bezzrcadlovka Canon EOS M50 nabízí rozlišení 4K i možnost použití široké škály objektivů

Publikováno: 1. března 2018 | autor Redakce
eos-m50-wht-frt.jpg

Canon představil novinku z produktové řady systémových fotoaparátů EOS M – bezzrcadlovku, EOS M50. Tento model je prvním systémovým fotoaparátem Canon, který umožňuje natáčení filmů v rozlišení 4K. Kromě toho má ve výbavě i obrazový procesor DIGIC 8 nebo otočný dotykový displej.

Hlavní přednosti fotoaparátu Canon EOS M50:

  • Kompaktní a elegantní design
  • Kompatibilita s širokou škálou objektivů Canon
  • Technologie automatického zaostřování s duálními pixely CMOS
  • Chytrá konektivita pro ovládání pomocí Wi-Fi a Bluetooth
  • Intuitivní ovládání

Canon EOS M50 je vhodným přístrojem pro uživatele chytrých telefonů a kompaktů toužících po kvalitnějších fotografiích a videích. Nově totiž dostanou k dispozici lehký a zároveň skladný fotoaparát, který nabízí vlastnosti digitální zrcadlovky. A to i včetně podpory výměnných objektivů, což je při vytváření mnoha typů snímků a záběrů zásadní výhodou.

Srdcem EOS M50 je snímač CMOS typu APS-C s rozlišením 24,1 megapixelů, který si skvěle poradí se špatnými světelnými podmínkami, zachytí i detaily a umožňuje kontinuální snímání rychlostí až 10 snímků za sekundu. Snímači sekunduje obrazový procesor DIGIC 8, který má dostatečný výkon pro práci s rozlišením 4K.

Za pozornost stojí konektivita Wi-Fi a Bluetooth pro bezproblémové propojení fotoaparátu s chytrým zařízením nebo velký elektronický hledáček. Fotografování a natáčení filmů zjednodušuje také otočný dotykový displej s úhlopříčkou 7,5 cm.

Vzdáleně? Díky konektivitě Wi-Fi a technologii Bluetooth

Na své si v případě nového modelu přijdou i příznivci mobilních technologií – Canon EOS M50 je kompatibilní s aplikací Camera Connect, která je k dispozici pro operační systémy iOS i Android. Umožňuje tak bezproblémovou spolupráci fotoaparátu.

Inspirující technologie pro filmové příběhy

Snímky pořízené novým fotoaparátem jsou vždy plné detailů – zejména pak díky řadě optimalizačních technologií, které nabízí obrazový procesor DIGIC 8. Jakýkoli příběh tak lze zachytit do podoby filmu.

Canon EOS M50 je prvním fotoaparátem, který podporuje nový 14bitový souborový formát RAW CR3. Díky nové variantě C-RAW lze snímky ukládat do souborů v plném rozlišení formátu RAW.

Nepřeberné množství objektivů i příslušenství

Velkou výhodou EOS M50 je jeho kompatibilita s širokou škálou objektivů Canon. Uživatelé tak pro zhmotnění svých nápadů mohou využít objektiv, který přesně odpovídá konkrétním záměrům.

Více informací k fotoaparátu Canon EOS M50 naleznete zde.

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.