National Geographic Australia

Publikováno: 4. července 2019 | autor Redakce
national-geographic-australia-collection-18-cmyk-1000px.jpg

Minule v červnovém vydání jsme vás přehledně seznámili s několika produktovými řadami značky brašen a batohů National Geographic a slíbili, že se jim budeme jednotlivě věnovat podrobněji. Společnost National Geographic je jednou z největších neziskových, vědeckých a vzdělávacích organizací na světě a její produkce se mimo jiné vyznačuje velmi pečlivě volenými designy vztahujícími se v tomto případě k jednotlivým oblastem naší krásné matičky Země.

Text: redakce, foto: National Geographic a Olympus, distributor produktů této značky v České a Slovenské republice.

Cestovní zavazadla Australia

V designu této produktové kolekce ihned postřehnete velký akcent na modrou a červenou barvu, tedy inspiraci australskými scenériemi, mořem a vnitrozemím. Vnitřní textilie s motivy eukalyptu navíc evokují typickou australskou krajinu. Neformální vzhled klasických cestovních zavazadel zvyšuje bezpečnost uložení fotografické a další digitální techniky.

Variabilní vnitřní prostor nabízí možnost individuálního členění pomocí oddělovacích příček. Vnější voděodolné materiály jsou ošetřené speciálním impregnačním povlakem pro použití v nepříznivých klimatických podmínkách. Kolekce Australia se skládá ze tří ramenních brašen a dvou batohů.

national-geographic-australia-collection-ng-au-2350-det04.jpg
national-geographic-australia-collection-ng-au-5350-det03.jpg
Celý článek najdete v červencovém vydání FotoVideo. Více obsahu tohoto krásného vydání najdete zde.

fotovideo-07-2019-vizual-v1-1000px.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.