Mobil Xiaomi Mi Note 10

Publikováno: 14. února 2020 | autor Kateřina Davidová
Mobil Xiaomi Mi Note 10

Mobilní fotografická extratřída! Chytré telefony mají v současnosti aspiraci na multi-instrumentální zařízení, která nejenže nahradila amatérské kompaktní fotoaparáty, ale směle konkurují i v oblasti profesionální fotografie. Seznamte se s unikátem Xiaomi Mi Note 10.

Nejlepší fotoaparát je ten, který máte zrovna u sebe… Hlavní objektiv Xiaomi Mi Note 10 má 108Mpx snímač s vynikající světelností a 4osou stabilizací obrazu. Dalším objektivem Xiaomi Mi Note 10 je 12MPx selfie fotoaparát, kterým zachytíte například všechny okamžiky s rodinou. Pokud často vyrážíte s přáteli za zábavou, pak si velmi rychle oblíbíte 20MPx ultra širokoúhlý objektiv. Užitečným pomocníkem Xiaomi Mi Note 10 je také teleobjektiv s pětinásobným optickým přiblížením. Jeho přítomnost se naplno využije v momentech, kdy chcete fotografovat vzdálenější objekty.

Rychlá nabíječka, moderní design, barevné varianty, nadstandardní výdrž baterie, kvalitní zvuk, displej zahnutý přes boky zařízení, super výstup do sluchátek…

Díky NFC můžete s tímto telefonem platit i u platebních terminálů – to mimochodem funguje naprosto bezproblémově a mobil rozpozná terminál už přibližně od 8 cm. Příjemným bonusem je pak přítomnost infračerveného portu pro ovládání domácí elektroniky či FM rádia.

Pokud časopis FotoVideo kupujete v trafice a občas se stává, že jej nemůžete sehnat u svých prodejců, tak právě v únoru je ten správný čas si objednat celoroční předplatné časopisu FotoVideo i s vybraným dárkem!

Předplaťte si nás! Je na čase ušetřit a ještě získat praktickou a potřebnou věc. Rok 2020 prožijte s naším časopisem, který vychází pravidelně koncem každého kalendářního měsíce. Objednáte si ho a dostanete po zaplacení výhodný dárek ZDARMA dle vašeho výběru. Objednejte si tedy raději hned a vybírejte v časopise na stranách 96 a 97 a také elektronicky například na:

>> iFotoVideo.cz/rubriky/predplatne/

>> SEND.cz/casopis/779/FotoVideo

>> FotoVideo.magaziny.cz/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve než se objeví ve volném prodeji a ještě k tomu ta cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, a k tomu navíc dárek, to se vyplatí.

fv-vice-casopisu-2020-02-v2.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.