Lowepro Pro Roller x AW

Publikováno: 24. května 2017 | autor Redakce
Lowepro Pro Roller x AW

Nová generace kolečkových kufrů pro ochranu a transport profesionální fototechniky.

Kufry obsahují vyjímatelnou polstrovanou vaničku s oddělovacími příčkami, kterou lze použít jako samostatnou transportní brašnu, resp. batoh (díky integrovaným ramenním popruhům).

Interiérová pohoda

Vnitřní prostor je ve tvaru dokonale polstrované fotovaničky, kterou lze pomocí sady oddělovacích příček přizpůsobit objemu uložené techniky a individuálním potřebám fotografa. Tři vnitřní tuhé nosné příčky doplňují inovované, velmi tenké a ohebné příčky oddělovací, které výrazně zvyšují celkovou kapacitu úložného prostoru. Celou sadu oddělovacích příček lze případně z vaničky vyjmout a vytvořit tak jediný,dokonale chráněný prostor pro uložení osobních věcí. I tento typ kufru lze tedy využít jako klasické cestovní zavazadlo. Kufr má čtyřikapsy na zip na vnitřní straně hlavního víka pro uložení drobného příslušenství. Tyto kapsy jsou vyrobeny z transparentní elastické síťoviny, která umožňuje rychlejšía přehlednější organizaci uložených věcí. Uvedenou vnitřní fotovaničku včetně hlavního předního víka lze z kufru vyjmout a použít samostatně jako transportní brašnu, resp. batoh (díky integrovaným ramenním popruhům). Po vyjmutí fotovaničky (včetně předního víka) lze kufr uzavřít pomocí druhého integrovaného látkového víka.

A jaké jsou navenek?

Opět lehká a mimořádně pevná konstrukce s tuhým interním rámem a odolné vnější materiály. Víko se zipem a dvěma zamykatelnými kovovými jezdci, které lze z bezpečnostních důvodů uzamknout číselným kódem. Velká elastická kapsa na vnější straně víka, druhá kapsa na zip na vnější straně víka, pogumované rohy kufru zvyšující bezpečnost a odolnost proti poškození, dvouosá teleskopická výsuvná rukojeť (madlo), polstrovaná rukojeť na horní straně, druhá rukojeť na boční straně (u modelů x200 a x300), pláštěnka pro ochranu v extrémních klimatických podmínkách, pogumovaná kolečka (průměr 75 mm) s vysoce odolným antivibračním povrchem. Kolečka a spodní hrana kufru jsou chráněny bezpečnostními kryty z kompozitního plastu.

Více informací najdete zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.