Lowepro Photo Classic 300 AW - jednokomorový fotobatoh

Publikováno: 15. června 2016 | autor Rudolf Stáhlich
Lowepro Photo Classic 300 AW

Vzpomínáte na kdysi legendární řady Lowepro Mini Trekker AW? Možná mnozí z vás tento batoh doma ještě mají? Tak toto je nový nástupce!

Charakteristická jednokomorová konstrukce pro ty, co chtějí fotokomoru se sadou oddělovacích příček pro přizpůsobení vnitřního prostoru podle objemu uložené techniky a individuálních potřeb fotografa.

Batoh má dále oddělenou kapsu na desetipalcový tablet, kapsu na zip z transparentního technického materiálu a dvě kapsy na paměťové karty na vnitřní straně víka.

A jaký je zvenčí? Smyčky SlipLock na bočních stranách batohu a obou ramenních popruzích pro upevnění pouzder a dalších komponentů modulárního systému SlipLock, kapsa na zip na vnější straně víka a dvě boční síťové kapsy na osobní věci. Ramenní popruhy jsou 6,4 cm široké a kvalitně polstrované. Nechybí elastická pásková mřížka se stahovací olivkou pro uchycení helmy nebo oblečení na přední straně batohu a lehký bederní popruh, který lze uschovat do tunelu v zádovém polstrování. Batoh má vestavěný úchytný systém na připevnění stativu, páskovou rukojeť pro přenášení batohu podél těla a všitou pláštěnku All Weather Cover pro ochranu v extrémních klimatických podmínkách. Vnější materiály použité na výrobu tohoto batohu jsou nepromokavé a vysoce odolné (600D Polyester, 600D Ripstop, 210D Nylon).

Více informací najdete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.