Kingston Digital - nová čtečka paměťových karet microSD s rozhraním USB typu C

Publikováno: 18. července 2017 | autor Redakce
MobileLite Duo 3C

Kingston Digital Europe Co LLP, vyrábějící produkty typu flash jako dceřiná společnost Kingston Technology Company, Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, oznámila uvedení nové čtečky paměťových karet MobileLite Duo 3C. Tato čtečka karet microSD má dvojí rozhraní, aby mohla fungovat jak s porty USB typu A, tak typu C, jakkoli primárně byla vyvinuta pro zařízení s rozhraním USB typu C.

Čtečka paměťových karet MobileLite Duo 3C splňuje specifikace USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) a nabízí vysoké rychlosti přenosu dat pro rychlý přesun nebo ukládání videí, fotografií a jiných objemných souborů. Umí číst karty s formáty microSD/SDHC/SDXC, UHS-I a podporuje moderní karty s nejvyššími rychlostmi. Čtečka MobileLite Duo 3C je malá, má kovové pouzdro a snadno se vejde do batohu, kabelky nebo kapsy, takže může být vždy po ruce.

„MobileLite Duo 3C je všestranná čtečka paměťových karet pro nová i starší zařízení, protože umí pracovat rozhraním USB typu C i typu A,“ řekla Valentina Vitolo, ředitelka divize zařízení typu flash společnosti Kingston®. „Rozhraní USB typu C získává stále větší oblibu a naše nová čtečka je ideální pro osobní i profesionální použití. Teď ji díky odolnému a lehkému provedení můžete mít s sebou všude, kde ji budete potřebovat.“

Čtečka paměťových karet MobileLite Duo 3C má dvouletou záruku, bezplatnou technickou podporu a vyznačuje se vyhlášenou spolehlivostí značky Kingston. Podrobnější informace můžete získat na adrese www.kingston.com.

Vlastnosti a technické údaje čtečky paměťových karet Kingston MobileLite Duo 3C:

  • Dvojí rozhraní: Funguje ve spojení se staršími i novými zařízeními díky rozhraním USB-A a USB-C
  • Kompaktní provedení: Lehké řešení pro ukládání dat, které snadno strčíte do kapsy nebo hodíte do batohu.
  • Odolnost pro spolehlivé přenášení: Díky kovovému pouzdru můžete mít čtečku s sebou kdekoli se bude něco dít.
  • Podpora rozhraní USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0)1: Fotografie a videa stáhnete rychle a o to dříve je můžete sdílet online.
  • Rozměry: 43 mm x 18 mm x 11 mm
  • Podporované formáty paměťových karet: microSD/microSDHC, UHS-I/microSDXC UHS-I
  • Provozní teploty: 0°C až 60°C
  • Teplota pro skladování: -20°C až 70°C
  • Záruka: dvouletá záruka s bezplatnou technickou podporou

1 Pro dosažení výkonových parametrů podle USB 3.1 Gen 1 je nutné čtečku použít ve spojení s hostitelským zařízením s portem USB 3.0 nebo 3.1.

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.