Huawei představuje MediaPad T5 atraktivní cenou i výkonem

Publikováno: 30. srpna 2018 | autor Redakce
mediapad-t5-5.jpg

Společnost Huawei představila svůj nový cenově dostupný tablet MediaPad T5. Tento model se vyznačuje nízkou hmotností a štíhlým tělem, které je plné moderních a uživatelsky přívětivých technologií.

MediaPad T5 disponuje 10.1 palcovým IPS displejem s Full HD rozlišením 1920 x 1200 pixelů a jemností 224 ppi. V kombinaci s poměrem stran 16:10 je MediaPad T5 ideální pro přehrávání Full HD videí. Duální stereo reproduktory dopřejí uživatelům solidní audio zážitek.

O výkon přístroje se stará osmijádrový procesor Kirin 659, který umožní plynulý chod několika aplikací zároveň. Model je vybavený 2GB RAM a 16GB vnitřní pamětí. Tu lze ještě rozšířit o microSD kartu. MediaPad T5 běží na nejnovější verzi operačního systému Android 8.0.

Výrobce myslel i na uživatele, kteří své zážitky rádi zvěčňují. Proto je tablet vybaven i 5Mpx fotoaparátem s automatickým zaostřováním. Díky štědré kapacitě baterie 5100 mAh si může každý všechny tyto funkce a zábavu užívat dlouhé hodiny bez nutnosti nabíjení.

Vývojáři ze společnosti Huawei zabudovali do tabletu 5 režimů, které zajistí ochranu vašeho zraku a sníží nároky kladené na oči. Tablet vás tak například sám upozorní a připomene ideální vzdálenost obličeje od zařízení.
Samozřejmostí ve výbavě jsou aplikace na úpravu a editaci dokumentů, GPS navigace, 3,5mm konektor pro připojení sluchátek nebo funkce Huawei Share. Ta umožňuje propojit tablet se smartphony Huawei nebo počítači s operačním systémem Windows a Mac.

Na českém trhu je Huawei MediaPad M5 dostupný v černé barvě. Doporučená maloobchodní cena činí 4999 Kč (WiFi verze) a 5699 Kč (LTE verze).

Informace ze světa Huawei naleznete přímo zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.