Huawei představil na MWC 2019 několik designových notebooků a skládací smartphone

Publikováno: 25. února 2019 | autor Redakce
huawei-webfv-1000x600px.jpg

Společnost Huawei představila na letošním MWC 2019 hned několik produktů. Návštěvníci tak mohli spatřit vylepšenou verzi Huawei MateBook X Pro, nové notebooky MateBook 13 a MateBook 14, skládací smartphone Mate X a také Huawei 5G CPE Pro, první komerční produkt poháněný čipsetem Balong 5000. Všechny tyto produkty nabízejí uživatelům vysokorychlostní konektivitu a všestranný zážitek.

Vylepšený MateBook X Pro

Model MateBook X Pro představil Huawei již v loni. Pro rok 2019 si připravil aktualizovaný model nesoucí stejný název. Tento notebook se vyznačuje všemi charakteristikami, které definují vlajkovou loď. Je inovativní, inteligentní a v neposlední řadě se může pochlubit prémiovým designem. Všechny tyto kvality posouvají vylepšený model na další úroveň.

huawei-matebook-x-pro(3).jpg

Nově aktualizovaný MateBook X Pro se pyšní kovovým tělem s pískovanou úpravou pro elegantní vzhled. Notebooku dominuje 13,9 palcový 3K Ultra FullView dotykový displej s poměrem 91 % obrazovky vůči tělu počítače. Uvnitř nalezneme procesor 8. generace Intel® Core™ i7 8565 a grafickou kartu NVIDIA® GeForce® MX250 GPU se 2GB GDDR5. Notebook je dále vybaven širokopásmovým Wi-Fi připojením, Bluetooth 5.0 a výkonnějším portem Thunderbolt 3.

Zvukový systém Dolby Atmos se postará o dokonalý hudební či filmový zážitek, ať jste kdekoliv. MateBook X Pro také podporuje funkci HUAWEI Share 3.0 OneHop, která umožňuje rychlý obousměrný přenos fotek, videí i dokumentů mezi notebookem a smartphonem.

Nový Huawei MateBook 13 a Huawei MateBook 14

Umělecké, inovativní a inteligentní. Modely MateBook 13 a MateBook 14 přinášejí nejnovější technologie i běžným uživatelům. Kombinují FullView displej s vysokým výkonem, snadnou přenositelností a stylovým designem. Dotykové obrazovky těchto přístrojů jsou navrženy v poměru 3:2 a mají jen minimálními rámečky. Oba revoluční notebooky podporují inteligentní propojení se smartphony. Nově tak definují, jak mezi sebou mohou zařízení navzájem komunikovat.

huawei-matebook-13(4).jpg

HUAWEI MateBook 14 disponuje procesorem 8. generace Intel®Core™ i7-8565U a grafickou kartou NVIDIA® GeForce® MX250. Kombinace velkokapacitní baterie

57,4 Wh a inteligentního řešení pro úsporu energie pak zajistí dlouhou výdrž notebooku při práci i zábavě.

HUAWEI MateBook 13 nově definuje standard pro 13 palcové notebooky. Je dodávaný s procesorem 8. generace Intel® Core™ i7-8565U a grafickou kartou NVIDIA® GeForce® MX150 GPU. Přístroj je vybaven ventilátorem HUAWEI Shark Fin Fans 2.0, který zajišťuje vyšší otáčky a tím i lepší chlazení notebooku, který se tak nepřehřívá a zůstává tichý i při extrémním vytížení.

Mezi další funkce představených modelů patří například Huawei Share 3.0 OneHop pro rychlé sdílení souborů mezi zařízeními, čtečka otisků prstů nebo sound systém Dolby Atmos pro nevídaný zvukový zážitek.

5G skládací smartphone Huawei Mate X

Huawei Mate X představuje průlom v zatím neprobádaném území. Kombinuje technologii 5G, skládací displej, umělou inteligenci a nový způsob propojení mezi přístroji. Přináší tak na trh zcela nevídaný druh smartphonu.

Nový Mate X spojuje přednosti smartphonu a tabletu v jedno. Model nabízí ohebný OLED FullView displej a inovativní mechanický systém zavěšení Falcon Wing. Uživatelé si tak budou moci užít výhody velké obrazovky, a přesto mít v ruce skladný a kompaktní přístroj. Huawei Mate X je poháněn nejrychlejším 5G čipsetem Balong 5000 a k dispozici bude v novém barevném provedení Interstellar Blue.

huawei-mate-x---ls(6).jpg

Vlajkové lodi Huawei se vždy pyšní výkonnými foťáky a ani Mate X není výjimkou. Skládací design umožňuje využívat přední i zadní kameru pro revoluční zážitek z fotografování.

Uvnitř smartphonu nalezneme vysokokapacitní baterii o velikosti 4 500 mAh. Ta podporuje HUAWEI SuperCharge a splňuje požadavky na vysoký výkon, který je v době 5G technologie nezbytný.

Více o telefonu Huawei Mate X najdete zde.

Huawei 5G CPE Pro přináší 5G do chytrých domácností

Balong 5000 oficiálně zahájil éru 5G. Kromě smartphonů podporuje širokou škálu produktů 5G, včetně domácích širokopásmových zařízení, přístrojů připojených k vozidlu a také modulů 5G.

Huawei 5G CPE Pro poháněný čipsetem Balong 5000 podporuje bezdrátové připojení v sítích 4G i 5G. Skrze 5G síť může být video o velikosti 1GB ve formátu HD staženo za 3 sekundy a video v rozlišení 8K může být hladce streamováno bez sebemenších problémů. Kromě domácího využití může být zařízení Huawei 5G CPE Pro použito i pro velmi rychlé připojení malých a středních podniků.

Díky nové technologii Wi-Fi 6, dokáže Huawei 5G CPE Pro vyvinout rychlost až 4.8 Gb/s. Jedná se o první 5G CPE, který podporuje Huawei HiLink a přináší tak 5G do chytrých domácností.

Více informací o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK:
https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube:
https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram:
https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter:
https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.