Huawei P50 Pocket míří na trh s flexibilním displejem

Publikováno: 31. ledna 2022 | autor Redakce
mkt-huawei-p50-pocket-product-image-hq-white-rear-30-left-falf-fold-wallpaper.jpg

Telefonu dominuje lehké a tenké provedení s flexibilním 6,9“ OLED displejem a rovněž malým 1“ displejem na vnější straně.

Na vnějším displeji je základní přehled notifikací a lze jej také využít například k ovládání hudebního přehrávače, kontrole kalendáře nebo pořizování fotografií či videa. Spoleh je na mobil i co se výdrže týče, disponuje totiž baterií o kapacitě 4000 mAh.

Doslova přelomové možnost

Na trhu bude ve dvou barevných provedeních, na výběr tedy máte z prémiové zlaté a čisté strukturované bílé. Propracovaný design dělá z mobilu nejen po mnoha stránkách vyspělé moderní zařízení, ale také luxusní doplněk. Typickým poznávacím znamením jsou pak dva kruhy, kdy jeden ukrývá sestavu fotoaparátů a druhý malý ovládací displej.

mkt-huawei-p50-pocket-product-image-hq-white-front-30-right-expand-wallpaper.jpg

Ve směru úrovně fotografií véčková verze rozhodně nezaostává za tou klasickou. Pochlubit se totiž může systémem Ultra Spectrum Camera Matrix 4, s kterým dokáže zachytit i ty největší detaily, reálné textury a třeba zvětšené záběry v režimu makro snímku. True-Chroma Image Engine je zase funkce, která umožňuje fotoaparátu vystihnout věrnost barev, které jsou krásně výrazné i při horších světelných podmínkách.

Vychytávky nové doby

Huawei P50 Pocket si potrpí také na ochranu svého uživatele. Umožňuje mu nastavit speciální Super Privacy mód, který automaticky při jeho složení vypne mikrofon, kameru a pozastaví GPS sdílení polohy. Pro snadný přístup nabízí mobilní telefon dvě možnosti chytrého odemykání, kterými jsou sken obličeje a otisk prstu.

mkt-huawei-p50-pocket-product-image-hq-white-front-30-right-half-fold-120-wallpaper.jpg

Že výrobce myslel na inovace dokazuje rovněž funkce Sunscreen Detection, která dokáže zjistit, zdali jste si na svou pleť nanesli rovnoměrnou vrstvu ochranného krému s UV filtrem. Tato funkce má své využití, jak již název napovídá, i pro fotografování, jelikož dokáže odhalit i pouhým okem neviditelné fluorescentní detaily.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.