Huawei Mate X: Nejrychlejší 5G skládací smartphone na světě

Publikováno: 25. února 2019 | autor Redakce
huawei-mate-x---ls(3).jpg

Huawei představil na Mobile World Congress (MWC) 2019 nejnovější a zároveň nejrychlejší 5G skládací smartphone Huawei Mate X. Novinka společnosti Huawei se pyšní 7nm multimodálním čipsetem Balong 5000, vysokokapacitní 4500 mAh baterií podporovanou světově nejrychlejší 55W supernabíječkou a speciálním mechanickým zavěšením Falcon Wing. Ve složeném stavu má přístroj obří displej o velikosti 6,6 palců, po otevření se změní na štíhlý tablet s 8 palcovou obrazovkou.

Huawei Mate X: Nejrychlejší 5G skládací smartphone na světě
„Revolučního tvaru nového smartphonu se podařilo dosáhnout díky neúnavnému úsilí společnosti Huawei v oblasti vývoje a výzkumu. Tento přístroj představuje cestu do nezmapovaných oblastí. Huawei Mate X kombinuje 5G, skládací obrazovku, AI a zcela nový způsob propojení s ostatními přístroji, což přináší spotřebitelům bezprecedentní uživatelský zážitek. Mate X bude prvním klíčem spotřebitelů k otevření dveří k inteligentnímu bydlení pomocí 5G sítí,“ řekl generální ředitel Huawei CBG Richard YU.
huawei-mate-x-(1).jpg
Mechanický závěs Falcon Wing přináší rovnováhu mezi technologií a estetikou
Výsledkem odvážného inovativního přístupu společnosti Huawei je smartphone a tablet 2 v 1 Huawei Mate X s flexibilním OLED panelem s vysokou pevností a mechanickým závěsným kloubem.

Huawei Mate X disponuje FullView displejem o velikosti 6,6 palce. Při rozložení se změní na 8 palcový tablet o tloušťce pouhých 5,4 mm. Samozřejmostí je vysoký jas displeje zobrazující veškeré detaily. Uživatelé se také nemusí obávat o bezpečnost, protože se displej vyznačuje vysokou odolností proti poškrábání. Skladácí smartphone je ještě atraktivnější díky své barvě Interstellar Blue, která podtrhuje jeho krásu a zvyšuje laťku pro budoucí smartphony.

Vlajkové modely Huawei jsou vždy vybaveny těmi nejvýkonnějšími fotoaparáty a Huawei Mate X se nijak neliší. Uvnitř tenkého těla smartphonu jsou k dispozici nejnovější kamery Leica, které podporují nejmodernější zobrazovací funkce. Ohebná konstrukce umožňuje, aby byly využity zároveň přední i zadní kamery.

Obří baterie podporující Huawei SuperCharge
Baterie o kapacitě 4500 mAh je vytvořena tak, aby splňovala nejvyšší požadavky na štíhlé tělo, které je tlusté pouhých 5,4 mm. Baterie také disponuje inteligentní technologií šetřící energii podporovanou umělou inteligencí, díky čemuž splňuje požadavky na vyšší výkon v době 5G. Pomocí nabíječky Huawei 55W SuperCharge pak doplní baterii zpět na 85 % za pouhých 30 minut.
huawei-mate-x-(4).jpg
Společnost Huawei uvedla na MWC 2019 řadu nových produktů, včetně aktualizovaného notebooku Huawei MateBook X Pro a Huawei MateBook 13 a zcela nového modelu Huawei MateBook 14. A pro využití 5G v domácnosti produkt Huawei 5G CPE Pro.
Více informací o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.