HP uvádí svoji nejnovější domácí tiskárnu ENVY Inspire

Publikováno: 13. února 2022 | autor Redakce
3&4-hp-phs-b-762-r2.jpg

HP Inc. představilo tiskárnu HP ENVY Inspire se systémem HP+. Tiskárna je navržena tak, aby vyhovovala různorodým potřebám domácích uživatelů, ať se věnují z domova práci, učení nebo si chtějí uchovat vzpomínky na prožité chvíle.

„Při vývoji tiskárny ENVY Inspire jsme vycházeli z přímých zkušeností s tím, jaké potřeby přináší současná situace. Tým, který se tomu věnoval, tuto tiskárnu vyvíjel v průběhu pandemie přímo ze svých domovů,“ uvedl Xavier Garcia, globální ředitel divize Print Hardware Systems společnosti HP Inc.

„Spojuje naše nejlepší produkty, fotografické inkousty a služby a kombinuje je s nejchytřejším tiskovým systémem HP+ či aplikací HP Smart, která se řadí mezi nejlepší ve své třídě. Tiskárna podporuje také inovativní systém pro okamžité dodávky inkoustů Instant Ink. To vše přispívá k pohodlnému domácímu tisku.“

novelli-plus-surfblue-right.jpg

Kromě práce a učení může ENVY Inspire rodinám také pomoci uchovat a opakovaně se těšit z okamžiků, na nichž jim záleží nejvíce, protože podporuje jedinečné funkce HP pro tisk fotografií. Ty patří mezi nejlepší svého druhu a umožňují oboustranný tisk podle vlastního nastavení, automatické přidávání informací o datu a místu a tisk v kvalitě, v jaké byly fotografie mobilním telefonem pořízeny – včetně moderních formátů, jako jsou panorama nebo čtverec, populární na sociálních sítích.

10a-hp-phs-a-0038-no-ink-r2.jpg

Uživatelé si rovněž mohou vybrat ze široké nabídky šablon dostupných v aplikaci HP Smart a vytvářet přáníčka, upomínkové předměty a další. Mezi další přednosti tiskárny HP ENVY Inspire patří

Systém HP+

  • CHYTRÁ TISKÁRNA – Tiskněte odkudkoli: Pomocí aplikace HP Smart8,10 může každý bezpečně připojovat k tiskárně, odesílat a ukládat soubory a tisknout z domova nebo prakticky odkudkoli a to z libovolného zařízení.
  • SMART INK – Nikdy nezůstanete bez inkoustu: Rodiny mohou ušetřit až 50 % nákladů na inkoust.11,12 Pokud se zákazník rozhodne pro službu HP+, získá šest měsíců předplatného služby Instant Ink a celý rok záruky HP navíc při použití originálního inkoustu HP.
  • CHYTRÁ APLIKACE – Využijte další funkce: Systém HP+ využívá aplikaci HP Smart na maximum. Aplikace HP Smart nabízí pokročilé možnosti skenování knih či několika účtenek najednou a umožňuje naskenované soubory uložit s možností dalších úprav i vyhledávání.
  • CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO PLANETU – Tiskněte s klidným svědomím: S každou stránkou vytištěnou pomocí systému HP+ se společnost HP postará ve stejné míře o ochranu a obnovu lesů.

Nové funkce pro hybridní život

  • Tiskárna je navržena s „tichým režimem“ pro ty, kdo pracují, učí se a tvoří z domova
  • První tiskárna HP s certifikací Works With Chromebook, která pomáhá rodinám tisknout věci potřebné do školy, do práce a vše mezi tím.
  • Obsahuje nový inteligentní ovladač, který automaticky přesměrovává tiskové úlohy bez ohledu na to, zda je tiskárna připojena přes Wi-Fi nebo k VPN.

Moderní design, který se hodí do každé domácnosti

Promyšlený a udržitelný design, který se hodí do každé domácnosti, neutrální barevné varianty a více než 45% podíl recyklovaného plastu.

Ceny a dostupnosti

  • Tiskárny HP ENVY Inspire 7220e a 7221e budou v České republice v prodeji od února za ceny od 3 599 Kč.
  • Tiskárny HP ENVY Inspire 7920e a 7921e budou v České republice v prodeji od února za ceny od 4 399 Kč.
Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.