Blesky Rollei Pro Flash Unit 56F a 58F pro Canon, Nikon a Sony

Publikováno: 22. května 2018 | autor Redakce
Blesky Rollei Pro Flash Unit 56F a 58F pro Canon, Nikon a Sony

Máme v redakci řadu dotazů na značku Rollei, kterou u nás znali už naši dědečkové a asi i pradědečkové. Jak jsme mnohým slíbili, budeme se produktům vyskytujícím se v našich obchodech s tímto logem občas také věnovat a to, co se do časopisu nevejde, najdete jako obvykle na našem webu iFotovideo.cz.

Nejdříve něco z historie

Tradice značky Rollei sahá až doroku 1916, kdy jistý Paul Frankez Braunschweigu vymyslel nový druh fotoaparátu na svitkový film známý jako Rolleiflex a poté založil spolu s investorem ReinholdemHeideckem obchodní firmuFranke & Heidecke. Tyto dvouoké zrcadlovky brzy díky své kvalitě a preciznímu zpracování dobyly svět a Rollei se stala uznávanou značkou kvality a ikonou ve fotografickém průmyslu.

Výhodné a praktické pro každého

Tyto dva blesky se směrnými čísly 56 a 58 mají v krabici i malé plastové stojánky, takže nemusí sloužit pouze jako zásuvné, ale také jako externí zábleskové jednotky řízené bezdrátově na frekvenci 2,4 GHz, k čemuž slouží právě ten přibalený odpalovač. Blesky Rollei Pro Flash Unit je tak možné umístit pomocí přiloženého stojanu kamkoliv do volného prostoru a vytvářet si zajímavější systémy svícení. V režimu master/slave mají k dispozici šestnáct kanálů a čtyři v infračerveném režimu.

Více k bleskům Rollei Pro Flash Unit 56F a 58F pro Canon, Nikon a Sony najdete v květnovém vydání FotoVideo!

FotoVideo 05/2018

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.