ASUS Republic of Gamers představuje řadu ROG Phone 5s – Nová mobilní platforma Snapdragon 888+ 5G

Publikováno: 3. prosince 2021 | autor Redakce
ASUS Republic of Gamers představuje řadu ROG Phone 5s – Nová mobilní platforma Snapdragon 888+ 5G

Společnost ASUS Republic of Gamers (ROG) představila herní smartphony ROG Phone 5s a ROG Phone 5s Pro, nejnovější a nejvýkonnější členy řady ROG Phone 5. Novinky využívají nejnovější mobilní platformu Snapdragon 888+ 5G s pokročilými 5G funkcemi a Snapdragon Elite Gaming. Tento úžasný výpočetní výkon doplňuje až 18 GB rychlé paměti LPDDR5 RAM. Optimalizovaný systém chlazení GameCool 5 s chladičem AeroActive Cooler 5 a správce výkonu v aplikaci Armoury Crate zajišťují maximální výkon při jakémkoli herním scénáři.

KLÍČOVÉ BODY

  • Pro ty, kteří si troufají: až 18 GB LPDDR5 RAM a optimalizovaný chladicí systém GameCool 5.
  • Možnosti přizpůsobení: ROG Phone 5s Pro má zadní maticový barevný displej ROG Vision.
  • Stvořeno pro hráče: Duální ovládání ultrazvukových bočních senzorů nyní podporuje gesta, jako je klepnutí a posunutí; nové příslušenství ROG Lighting Armor Case
  • Exkluzivní tematické balíčky: Pro všechny telefony řady ROG Phone 5 a 5s jsou k dispozici jedinečné tematické balíčky založené na populárních herních titulech.

ASUS Republic of Gamers představuje řadu ROG Phone 5s – Nová mobilní platforma Snapdragon 888+ 5G

Displej AMOLED s frekvencí 144 Hz / 1 ms použitý v řadě ROG Phone 5s se může pochlubit nativní vzorkovací frekvencí dotyku 360 Hz, což zaručuje mimořádně plynulý a bezproblémový herní zážitek. ROG Phone 5s Pro je navíc vybaven barevnou verzí inovativního zadního maticového displeje ROG Vision, který zobrazuje přizpůsobitelné animace v reakci na různé systémové události.

ASUS Republic of Gamers představuje řadu ROG Phone 5s – Nová mobilní platforma Snapdragon 888+ 5G

Průkopnický a dosud nepřekonaný ovládací systém AirTrigger 5 nyní podporuje dva zadní dotykové senzory na ROG Phone 5s Pro, takže hráči mobilních her mají k dispozici skutečně konzolové možnosti ovládání. Ultrazvukové boční senzory obou modelů podporují také duální gesta, jako je klepnutí a posunutí nebo klepnutí a přejetí.

Společnost ROG se spojila s některými z nejoblíbenějších herních titulů, aby majitelům telefonů ROG Phone 5 a 5s poskytla kolekci různých tematických balíčků, s jejichž pomocí mohou svůj telefon ROG Phone proměnit ve skutečně jedinečné herní zařízení.

ASUS Republic of Gamers představuje řadu ROG Phone 5s – Nová mobilní platforma Snapdragon 888+ 5G

Pro ty, kteří si troufají

Nejnovější vlajková mobilní platforma Snapdragon 888+ 5G, která pohání řadu ROG Phone 5s, poskytuje zvýšený výkon, bezkonkurenční rychlost a multigigabitovou třídu WiFi 6E, která posouvá mobilní hraní na vyšší úroveň. Díky taktovací frekvenci, která nyní dosahuje neuvěřitelných 3 GHz, je výkon procesoru navržen tak, aby poskytoval bezkonkurenční mobilní výpočetní výkon. Všechny modely jsou také vybaveny až 18 GB rychlé paměti LPDDR5 RAM, která výrazně zvyšuje celkový herní výkon.

ASUS Republic of Gamers představuje řadu ROG Phone 5s – Nová mobilní platforma Snapdragon 888+ 5G

Aby bylo možné dosáhnout maximálního trvalého výkonu, má chladicí systém GameCool 5 v řadě ROG Phone 5s optimální strukturu, kde na každé straně procesoru je baterie, která je ta vlastně rozdělena na dvě části. Tím je zajištěno, že teplo generované procesorem se přenáší do všech okrajů a rohů šasi současně, čímž je dosaženo vyšší účinnosti chlazení. Přepracovaná 3D odpařovací komora a rozsáhlé grafitové pláty pomáhají rovnoměrně rozvádět teplo po celém zařízení, aby se eliminovalo hromadění tepla uprostřed. Chladič AeroActive Cooler 5 nasává a žene neuvěřitelné množství vzduchu na střed telefonu - tedy tam, kde je umístěn procesor - a zajišťuje tak úžasný pokles teploty procesoru až o 10 °C.

Správce výkonu v aplikaci Armoury Crate obsahuje náš slavný režim X s několika systémovými profily, který hráčům poskytuje ještě více nástrojů pro nastavení a ladění výkonu, takže mohou svůj telefon okamžitě přizpůsobit danému úkolu.

ASUS Republic of Gamers představuje řadu ROG Phone 5s – Nová mobilní platforma Snapdragon 888+ 5G

Špičkové displeje jsou charakteristickým rysem telefonů ROG Phone již od jejich vzniku a řada ROG Phone 5s na tuto tradici navazuje. Displej Samsung E4 AMOLED 144 Hz / 1 ms, který se nyní může pochlubit prvotřídní nativní vzorkovací frekvencí dotyku 360 Hz, poskytuje mimořádně plynulý herní zážitek s velmi nízkou latencí dotyku. Vyladěný ve spolupráci s přední společností Pixelworks, která se zabývá zpracováním obrazu, je špičkový obraz ještě lepší díky nejvyšší přesnosti barev na světě, vždy zapnuté technologii HDR, která optimalizuje obraz bez HDR, a obrazovce, která je chráněna vůbec nejodolnějším sklem Corning Gorilla Glass Victus.

ROG Phone 5s Pro je navíc vybaven barevnou verzí ROG Vision, jedinečným zadním maticovým displejem, který podtrhuje kreativního ducha ROG. ROG Vision dokáže zobrazit řadu stylových animací, které vám mohou ukázat, zda se ROG Phone 5s Pro nabíjí, zda máte příchozí hovor, jestli je zapnutý režim X a další. Hráči si dokonce mohou vytvořit vlastní animace, aby byl jejich telefon ještě unikátnější.

ASUS Republic of Gamers představuje řadu ROG Phone 5s – Nová mobilní platforma Snapdragon 888+ 5G

Vytvořeno pro hráče

Dokonalé ovládání je pro řadu ROG Phone 5s zásadní. Ovládací systém AirTrigger 5 poskytuje hráčům různé způsoby interakce s telefony ROG Phone 5s nebo 5s Pro a zajišťuje bezkonkurenční úroveň ovládání her. Chladič AeroActive Cooler 5 je navíc vybaven dvěma dalšími fyzickými tlačítky, která umožňují skutečný herní zážitek jako na konzoli.

ROG Phone 5s Pro využívá inovativní zadní dotykové senzory na zadním krytu, které zajišťují funkce spouště L2/R2 podobné ovladači pro herní konzole. Ty lze ovládat pomocí systému AirTrigger 5 a ve spojení s ultrazvukovými senzory, tlačítky AeroActive Cooler 5 a pohybovými ovladači poskytují plnou kontrolu a vylepšují celkový zážitek ze hry.

Zvukový systém GameFX na ROG Phone 5s Pro je vybaven symetrickými sedmimagnetovými duálními reproduktory pro skutečně vyvážené stereofonní zvukové efekty a 3,5mm konektorem pro sluchátka ve spojení s hi-fi převodníkem ESS DAC. Obojí bylo optimalizováno ve spolupráci se zvukovým specialistou Dirac, díky čemuž má řada ROG Phone 5s skutečně působivou kvalitu zvuku a širší zvukovou paletu. Kromě prvotřídního audia přináší technologie GameFX také křišťálově čisté zvukové efekty ve hrách a mohutné zvukové kulisy.

ASUS Republic of Gamers představuje řadu ROG Phone 5s – Nová mobilní platforma Snapdragon 888+ 5G

Exkluzivní tematické balíčky

Hráči rádi používají postavy a obrazovky ze svých oblíbených her, aby ukázali svůj styl. Spojili jsme se s některými z nejoblíbenějších herních titulů a vytvořili řadu různých tematických balíčků, s jejichž pomocí mohou majitelé proměnit své telefony řady ROG Phone 5 nebo ROG Phone 5s ve skutečně jedinečné herní zařízení.


Už máte prosincové vydání časopisu FotoVideo?

Minulé vydání nám neprošlo díky krásné obálce Adolfa Ziky na prudérních a nemožných sociálních sítích, a tak jsme zvědavi, co s těmito sítěmi a jejich cenzory udělá naše aktuální prosincová obálka z dílny Gabriely Ksandr. Ale pojďme k věci a nechme sítě sítěmi!

V tomto vydání, které jsme vám namixovali z přebytku krásných materiálů a v duchu si potvrdili, že zase někdy musíme udělat nějaké trochu větší, najdete například moc zajímavé rozhovory s fotografy, kteří jsou opravdovými profíky. Jak už se stalo v pár předchozích číslech tradicí, přivádíme vám opět někoho z ciziny. Lorenz Holder bydlí kousek za hranicemi a tvoří na zajímavých lokalitách doslova fotografické obrazy. Velmi sympatická, španělská fotografka Marina Cano je pro změnu zase nejraději ve své milované Africe a v žánru wildlife si výborně rozumí s Vladimírem Čechem. Je to velmi zajímavý dvojrozhovor o jejich náročném focení a cestách divočinou za překrásnými záběry.

Časopis FOTOVIDEO 2021 12

A co takhle si prohlédnout skvělé práce Lucie Horůckové, čerstvě oceněného Kevina V Tona a přečíst si nádherné povídání o výpravách do makro světa s Veronikou Souralovou, která si k nám na chvíli odskočila od své náročné práce v Czech Photo Centru. Ve výčtu skvělých autorů prosincového FotoVideo samozřejmě nesmí chybět ani přední fotograf TASR Martin Baumann s jeho záběry které můžete vidět v řadě nejen slovenských médií.

Časopis FOTOVIDEO 2021 12 obsah

Ve svém výčtu doporučených článků se samozřejmě vždy dostaneme k praktickým materiálům Petra Březiny a spoustě novinek ze světa techniky. S napětím jsme očekávali, jak dopadne dvanácté kolo soutěže Fotograf roku na téma STOPY, se kterým jste se poprali opravdu dokonale. Přečtěte si výsledky a my se vám mezitím přiznáme, že jsme s průběhem této naší největší celostátní fotografické soutěže velmi spokojeni, protože roste a vzkvétá a my v redakci rádi každý den sledujeme nové a nové snímky z již započatého, dvaadvacátého ročníku.

Mějte se pohádkově, užijte si prosinec třeba i s tímto snad vydařeným FotoVideem občas v rukou a my se těšíme na setkání s vámi v ročníku dalším.

A určitě si nezapomeňte prohlédnout některé z videí, která vám v našich článcích nabízíme formou QR kódu. Dozvíte se mnohem a mnohem více…

Pozor! Už se můžete pilně věnovat třetímu tématu 22. ročníku soutěže Fotograf roku

Černobílý příběh má uzávěrku přesně s koncem roku 20211, tedy 31. 12. 2021

Fotografie založená na vyvážení kontrastu černé a bílé. Kvalitní černobílý snímek by měl být zamýšlen jako monochromatický v momentě stisku spouště. Černobíle můžeme ztvárnit všechny dostupné náměty. díky absenci barev lze černobílou zařadit k těžším fotografických žánrům vyžadujícím cit k detailu a preciznost při zpracování.

Více na: http://fotografroku.ifotovideo.cz

Časopis FOTOVIDEO 2021 12 obsah

Vybírejte s námi z prosincového vydání časopisu FotoVideo:

INTERVIEW: LORENZ HOLDER

„Podle mého názoru je nejdůležitější cíl…“

INTERVIEW: LORENZ HOLDER

ROZHOVOR: VERONIKA SOURALOVÁ

„Fotografie mravenců mě přivedly k soutěži Czech Press Photo.“

ROZHOVOR: VERONIKA SOURALOVÁ

FOTOUDÁLOST: FotoŠkoda FEST je úspěšně za námi

A můžeme se těšit na jaro ve dnech 30. 5. - 5. 6. 2022.

FOTOUDÁLOST: FotoŠkoda FEST je úspěšně za námi

PRAXE: TISK, NEBO MOKRÝ PROCES?

Co na to Libor Rambousek technický ředitel CEWE?

PRAXE: TISK, NEBO MOKRÝ PROCES?

TECHNIKA: Konec benzínových agregátů v Čechách?

Bateriové centrály EcoFlow DELTA Max a DELTA mini.

TECHNIKA: Konec benzínových agregátů v Čechách?

TECHNIKA: Tamron 28-75 mm F 2.8 Di III VXD G2

Jak nám vyšel v redakčním testu?

TECHNIKA: Tamron 28-75 mm F 2.8 Di III VXD G2

FOTOGRAF ROKU: KOMU PATŘÍ VÍTĚZSTVÍ VE 12. KOLE?

A poslední téma 21 ročníku naší velké soutěže je vyhodnoceno…

FOTOGRAF ROKU: KOMU PATŘÍ VÍTĚZSTVÍ VE 12. KOLE?

… a samozřejmě další na jeho stránkách…

Nové předplatné časopisu FotoVideo a další nové dárky. Chcete batoh, tašku? Vyberte si některou ze čtyřčlenných sad brašniček Lowepro, paměťovou kartu LEXAR, módní tašku či parfém, předplatné ZONER? Vybírejte rychle, jednotlivé dárky jsou v omezených počtech! Objednání předplatného FotoVideo stejně jednoduché, jako v jiných e-shopech!

Vybírejte si na našem webu: http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Doporučujeme! Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu levněji za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze a ještě vyděláte. Takové je naše předplatné!

FotoVideo podvanácté

 

Právě vychází
fv03-24-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.