Akční modely pro vás od značek Lowepro, Joby a Velbon

Publikováno: 6. února 2019 | autor Redakce
Akční modely pro vás: Lowepro, Joby, Velbon

Všude kolem nás se hned po začátku nového roku vyrojí různé akce, při nichž se obchodníci a importéři předhání, kdo dá větší slevu a třeba ještě něco k ní. Testovali jsme si pár takových obchodních aktivit, kdy se někteří méně poctiví pokoušejí doprodat ležáky a také ty, ve kterých lze za výbornou cenu koupit výbornou kvalitu, i když pouze v časově omezeném období.

Vybíráme kvalitu dle poměru cena/výkon.

Pro jistotu jsme se navíc soustředili na produkty, které jsme většinou již měli v ruce, ať již v rámci redakčního testu či při jejich představení jako novinky. Tentokrát jsme se věnovali produktům, které na náš trh dováží a distribuuje společnost Olympus v rámci svých dohod s velkými světovými výrobci fotografického a video příslušenství. Speciální ceny produktů, které jsme vám z akce tohoto dovozce vybrali, platí až do 31. března 2019 a můžete je najít u všech dobrých prodejců foto a video a také na e-shopech a webech lowepro.cz, jobyobchod.cz a velbon.cz. Mimochodem u některých menších prodejců se stává, že tyto akční ceny dotyčný majitel jaksi „nezaznamená“ a tak se vám může stát, že vybraný produkt koupíte za plnou cenu. Dávejte si si pozor a raději si vše před nákupem pořádně ověřit na příslušných webových stránkách.

Lowepro
U této značky jsme vám našli (mezi dalšími akčními produkty) dva zajímavé výrobky, které nejvíce splňují naše představy o kvalitě za výhodnou cenu.

Batoh Lowepro Photo Hatchback 150 AW II (v černém provedení!)
Původní cena: 2.790 Kč, akční cena: 2.390 Kč.

lowepro-photohatchback-bp-150-aw-ii-left-sq.jpg

Je to „vychytaný“ batoh osvědčené konstrukce. Dvě  komory plus samostatná kapsa na tablet a dokumenty, spodní komora s vyjímatelnou foto vaničkou na bezzrcadlovku nebo zrcadlovku (lze použít samostatně jako technickou transportní brašnu v jiném cestovním zavazadle apod.), boční síťové kapsy na kompakt, stativ, láhev a další příslušenství, všitá pláštěnka All Weather Cover.  Sklopením přepážky mezi horní a spodní komorou lze batoh jednoduše a rychle „přestavět“ na klasický jednokomorový turistický batoh.

Brašny Lowepro Nova AW II
Tato řada pěti brašen (140 AW II, 160 AW II, 170 AW II, 180 AW II a 200 AW II) je vždy u každého typu zlevněna o 200 Kč, čímž vás například typ 140 vyjde namísto 1.590 Kč na 1.390 Kč. Sleva se týká všech těchto brašen v „maskáčovém“ provedení!

nova-180-ii-camo-front-rgb.jpg

nova-200-ii-camo-left-rgb.jpgV tomto případě se jedná o druhou generaci ramenních brašen, která dokazuje, že výrobky Lowepro navrhují lidé, pro které je fotografování koníčkem, ve spolupráci s lidmi, kteří výrobky používají – profesionálními fotografy a nadšenými fotoamatéry. Sofistikované vnitřní členění poskytující dokonalou ochranu a přehlednou organizaci uložené techniky, lehké a vysoce odolné materiály, nadčasový „Lowepro design“ –  to jsou hlavní rysy nových brašen Nova AW II.

JOBY
U této značky jsme vám vybrali tři akční produkty pro foto a video, i když v akci probíhající ve stejném časovém období najdete i cenové velmi zajímavé produkty pro mobily a akční kamery.

JOBY GorillaPod Magnetic 325
Původní cena: 899 Kč, akční cena: 749 Kč.

JOBY GorillaPod 500
Původní cena: 999 Kč, akční cena: 799Kč.

JOBY GorillaPod Rig
Původní cena: 5.690 Kč, akční cena: 4.990 Kč.

Jeho akční cena vlastně odpovídá ceně GorillaPod 5K Kit + ramena a popruh a adaptéry jsou navíc zdarma!

Stativ JOBY GorillaPod Rig jsme vám představili v loňském roce a doslova jsme se do něj zamilovali! Je to vlastně stativ GorillaPod 5K Kit rozšířený o dvě odnímatelná ramena („ruce“) pro upevnění příslušenství – světel, blesků, outdoor kamer (TG-Trekker, GoPro apod.), druhého fotoaparátu apod. Ramena jsou našroubovaná do speciálního odnímatelného hub adaptéru, uchyceného mezi stativ a hlavu. Ramena jsou zakončena ¼“šroubem pro přímé uchycení příslušenství. Součástí balení jsou 2 flash redukce (Cold Shoe Mount) a 1 GoPro Mount redukce (Pin Joint Mount). Součástí balení je rovněž ramenní popruh pro snadné nošené GorillaPod Rigu na zádech nebo na rameni.

gorillapod-rig-handheldsetup-rgb.jpg

Velbon
U této, na našem trhu tradiční značky stativů najdete na webových stránkách www.velbon.cz celkem třináct zajímavých slev, z nichž nám připadaly nejzajímavější ty u dvou typů řady Velbon M. Konkrétně se jedná o dva lehké typy pro majitele bezzrcadlovek, oba ve stejné cenové slevě vycházející ze stejné původní ceny. Takový stativ za tisícovku se už fakt vyplatí:

Velbon M-43 a M-47
Původní cena: 1.199Kč, akční cena: 999Kč.

Tyto stativy se vyznačují výbornou stabilitou, kvalitou použitých materiálů, precizním výrobním zpracováním a rychlým ovládáním výšky a nastavení pracovní polohy. Stativy M Series jsou vyrobeny z odlehčeného hliníku (nohy) a kompozitního plastu (růžice, svorky, hlava). Součástí produktové řady Velbon M 43 má kulovou hlavu a Velbon M 47 video hlavu.  Mají čtyř-sekční nohy (se 3 svorkami) čtvercového profilu (průměr první sekce 20 mm) Stativy jsou vybaveny vodováhou a jsou dodávány včetně pouzdra s ramenním popruhem.

velbon-m43.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.