Vyhrajte nádherné ceny s CEWE FOTOKNIHOU

Publikováno: 7. dubna 2021 | autor Redakce
Vyhrajte nádherné ceny s CEWE FOTOKNIHOU

O této stále se rozrůstající fotografické soutěži časopis FotoVideo informuje každým rokem. Za léta své existence si vybudovala skvělou pověst, u fotografů je oblíbená a ve všech kategoriích podporuje vysokou kvalitu. Velký podíl na jejím úspěchu má i perfektní organizace a na naše poměry opravdu hodnotné ceny.

Finále se blíží

Zopakujme si základní fakta. Zúčastnit se můžete až do 30. 4. 2021. Soutěží se o ceny v celkové hodnotě více než 1,5 milionu korun. Pro účast v této soutěži vám stačí sestavit vlastní CEWE FOTOKNIHU a registrovat ji. Už za přihlášení dostanete od organizátora dárek. V dosavadním průběhu vyhlásila porota každý měsíc nejlepší knihu měsíce (jeden vítěz z České republiky a jeden ze Slovenska).

Vyhrajte nádherné ceny s CEWE FOTOKNIHOU

Oba vždy vyhráli poukaz na fotoprodukty CEWE a postoupili do finále, které proběhne v květnu 2021 v Praze. Za každou přihlášenou CEWE FOTOKNIHU věnuje organizátor 25 Kč nadačním fondům.

Vyhrajte nádherné ceny s CEWE FOTOKNIHOU

Co můžete vyhrát?

V okamžiku, kdy zaregistrujete svou CEWE FOTOKNIHU do soutěže, jste automaticky ve hře o nové SUV Peugeot 3008, fotoaparát Nikon Z6, zájezd na Kapverdy od CK Exim Tours, pobyt v New Yorku od CK BUBO, zájezd na sportovní utkání od Futbaltouru nebo pobyt v Salzburgu pro dvě osoby ve čtyřhvězdičkovém hotelu. Navíc za přihlášení do soutěže od organizátora dostanete jako dárek poukaz v hodnotě 250 Kč na novou knihu. To už se vyplatí, že?

Účastí v soutěži navíc podpoříte dobrou věc. Za každou přihlášenou CEWE FOTOKNIHU věnuje organizátor 25 Kč nadačním fondům Pink Bubble a Sue Ryder. Poslední šance přihlášení do soutěže s vlastní CEWE FOTOKNIHOU je do 30. 4. 2021!

Přihlášení provedete jednoduše pomocí uvedeného formuláře a potřebujete k tomu jen číslo sběrny a zakázky z obalu, ve kterém vám kniha přišla. Pak už jen potvrdíte e-mail, a to je vše. Registrujte se co nejdříve na www.cewe-fotokniha.eu/cz

Vyhrajte nádherné ceny s CEWE FOTOKNIHOU

Vyhrajte skvělé ceny

Registrujte svou CEWE FOTOKNIHU do soutěže a jste automaticky ve hře o nové SUV Peugeot 3008, fotoaparát Nikon Z6, zájezd na Kapverdy od CK EXIM tours, zájezd do New Yorku od CK Bubo, zájezd na sportovní utkání od Futbaltour nebo pobyt v Salzburgu pro dvě osoby ve 4hvězdičkovém hotelu. Navíc za přihlášení do soutěže od nás dostanete jako dárek poukaz 250 Kč na novou knihu

  • Hlavní cenaSUV Peugeot 3008

  • Cena za nejlepší fotografii - Fotoaprát Nikon Z6 + 24-70 / f4

  • Nejlepší cestovatelská CEWE FOTOKNIHA - zájezd pro dva do New Yorku

  • Cena za nej kroniku naší rodiny - zájezd pro dva na Kapverdy

  • Cena za nej svatební CEWE FOTOKNIHU - týdenní pobyt ve městě Salzburg pro 2 osoby

  • Nejkreativnější CEWE FOTOKNIHA - Trofej + poukaz na CEWE fotoprodukty v hodnotě 13.000 Kč

  • Cena v online hlasování diváků (spustíme 3. 5. 2021) - libovolný zájezd na sportovní událost v hodnotě 1.000 €

Porotci soutěže

Do poroty soutěže CEWE FOTOKNIHA roku letos usednou známí umělci, herci, zpěváci i renomovaní fotografové. Již tradičně je předsedou poroty slovenský zpěvák Peter Nagy. Svým fotografickým okem bude knihy hodnotit fotograf Jan Šibík. Další členové poroty jsou:

  • herečka Tereza Kostková
  • herečka Patricie Pagáčová
  • herečka Veronika Khek Kubařová
  • umělec David Mináč
  • zakladatel BUBO Travel Agency, fotograf a cestovatel Luboš Fellner
  • houslový virtuóz Pavel Šporcl
  • Slovenský herec Juraj Bača
  • moderátorka TV NOVA Renáta Czadernová
  • ředitelka Czech Photo Veronika Souralová
  • český producent a skladatel Michal Dvořák
  • cestovatel Jakub Vágner
  • režisér a herec Petr Jákl
  • předseda představenstva CEWE Dr. Christian Friege
  • předseda představenstva CEWE pro Česko a Slovensko Ing. Pavel Schreiber
  • zpěvák a herec Václav Noid Bárta
  • zpěvačka, herečka a moderátorka Anna Julie Slováčková

 

Hledáte inspiraci, váháte, do které ze soutěžních kategorií svou CEWE FOTOKNIHU přihlásit? Nahlédněte do galerie na www.cewe-community.com/cz/galerie-fotoknih

Objednací program je samozřejmě ZDARMA

Díky vychytanému a aktuálně nejmodernějšímu programu si můžete vytvořit vlastní CEWE FOTO KNIHU velmi rychle a hlavně jednoduše. Program obsahuje mnoho zajímavých funkcí včetně nabídky různých kreativních doplňků, takže sestavení unikátní CEWE FOTO KNIHY vás nijak nezatíží. K dispozici je pro Windows, Apple macOs i Linux a ke stažení na: www.cewe-community.com/cz/soutez/#Software

Vyhrajte nádherné ceny s CEWE FOTOKNIHOU

Porovnání devíti formátů CEWE FOTOKNIHY

Naše video vám ukáže všechny varianty: https://youtu.be/7LCeHshbVB8

CEWE FOTOKNIHA velká A4

CEWE FOTOKNIHA XXL

CEWE FOTOKNIHA XL

CEWE FOTOKNIHA velká A4 panorama

CEWE FOTOKNIHA XXL panorama

CEWE FOTOKNIHA čtvercová

CEWE FOTOKNIHA kompakt panorama

CEWE FOTOKNIHA mini a malá

Celý článek si přečtěte v dubnovém vydání časopisu FOTOVIDEO: ZDE.

Vzniklo vydání, které opět myslí na všechny své čtenáře a příznivce, a přitom je opět tak trochu mimořádné. Narodilo se totiž v době focení a natáčení nepříznivé, s upřímnou nadějí, že si už ten duben venku i v interiérech užijeme? Je to tak? Splnila se naše redakční očekávání a vaše upřímné přání? To jsme v době jeho přípravy nemohli vědět.

Spousta videa v časopise FotoVideo

Velké téma, které hýbe naším virtuálním a digitálním světem. Zájem o video roste přímo exponenciálně a my to jasně vidíme na množství stažených QR kódů, které přidáváme do jednotlivých článků. Opravdu vás nesledujeme, ale autoři a zpovídaní fotografové sami píší, že na svých webových či YouTube stránkách zaznamenali výrazný nárůst většinou hned po zveřejnění v našem časopise. Také máte ve svém chytrém telefonu nahranou čtečku QR kódů? Je to snadné, těch aplikací je několik a nezaberou v telefonu téměř žádné místo. Jen si jí kliknutím otevřete a rámeček lehce přiblížíte ke QR kódu v časopise a video či webové stránky se vám hlásí a automaticky běží. Žádné další složité operace a vy máte dvojí zážitek – z četby i doplňujícího videa. Foto a video prostě patří k sobě!

A velké fotografické lahůdky

Vyberte si z naší široké nabídky, která vznikla opět a jenom na základě vašich potřeb. Jak už jsme se zmínili, pracujeme v týmu a díky tomu dokážeme reagovat na velké množství naprosto aktuálních podnětů. Na tomto vydání se podílela opět řada významných osobností, kterým jsme za skvělou spolupráci velmi. Nebudeme tentokrát vyjmenovávat tu řadu skvělých jmen, seznámíte se s nimi postupně při listování dubnovým FotoVideem, které vám nabízí vše, co máte rádi (snad?) a hlavně přeje pohodu (a to nejen s ním), zdraví a snad už konečně i to kvalitní, upřímné a Dobré světlo!

Vyberte si z dubnového FotoVideo třeba následující:

OSOBNOST: JAROSLAV KUČERA

Dívky a paní z nedávné historie? Určitě vás budou zajímat!

OSOBNOST: JAROSLAV KUČERA

RECENZE: ČESKÁ FOTOGRAFIE V DATECH 1839-2019

Vladimír Birgus a Pavel Scheufler uvádějí novou knihu, která patří do vaší knihovny.

RECENZE: ČESKÁ FOTOGRAFIE V DATECH 1839-2019

OSOBNOST: GARIK AVANESIAN

Velké lidské příběhy v dosud nezveřejněných fotografiích velkého fotografa.

OSOBNOST: GARIK AVANESIAN

PRAXE: ZVĚTŠENÁ VIDEOPORADNA

Jakou techniku zvolit pro natáčení videa? Poradí vám dva odborníci.

PRAXE: ZVĚTŠENÁ VIDEOPORADNA

TECHNIKA: TISKNEME SI FOTOGRAFIE SAMI

Velký průvodce výběrem tiskárny a fotopapíru – 1. díl

TECHNIKA: TISKNEME SI FOTOGRAFIE SAMI

FOTOGRAF ROKU: VYHODNOCENÉ TÉMA „DOMÁCÍ KVĚTINY“

Výsledky možná překvapí, ale jsou nádherné. Květiny se vám povedly!

FOTOGRAF ROKU: VYHODNOCENÉ TÉMA „DOMÁCÍ KVĚTINY“

… a samozřejmě další spoustu zajímavých článků!

POZOR! Už jste si objednali vaše FotoVideo až domů! Je to stejně jednoduché, jako v jiných e-shopech!

Navíc k vaší objednávce máme pro vás další dárky ZDARMA. K celoročnímu předplatnému časopisu FotoVideo prostě dárky odjakživa patří. Udělejte si radost (a také vašim blízkým?) na dalších dvanáct měsíců! S naším předplatným opravdu ušetříte. Vybírejte dle chuti, ale rychle, dárků je dost, ale některé jen v omezeném množství! Předplaťte si nás natrvalo, nebo si vyzkoušejte, zda nás chcete odebírat po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích. Jak se vám to bude líbit. Ale s delší dobou předplatného výrazně klesá jeho cena a dárek je ZDARME k novému, celoročnímu předplatnému.

Vybírejte si na našem webu:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu levněji za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze a ještě vyděláte.

Užijte si dubnové FotoVideo

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.