Vyhraj týden pohody nebo výlet do země fantazie

Publikováno: 6. února 2021 | autor Fotograf Roku
Vyhraj

Pohodou  máme na mysli synonymum bezpečnosti, automobil značky Volvo, tradičního švédského výrobce svým způsobem jedinečných aut a výletem do říše fantazie, knihu Jany Pechlátové - Země Altairu.

volvo-xc60Volvo XC60

Věděli jste, že název Volvo pochází z latiny? A že v překladu znamená „valit se” nebo „točit se” (z latinského volvere). Nebo, že znakem Volva je symbol  Marse - boha války? Znak je také symbolem železa, a protože firma před automobily vyráběla kuličková ložiska, zvolili její zakladatelé právě tento znak.

volvoznak Volvo

Značka Volvo je známá zejména díky neotřelému designu, komfortu a bezpečnosti. Co možná už tak známé není, že Volvo vyrábí také nákladní automobily, autobusy, stavební stroje, řídící systémy pro námořní a průmyslové aplikace a komponenty vesmírných lodí.

Ovšem v dnešní době není nic úplně zadarmo a pro týden jízdy v luxusním Volvu XC60, je přeci jen potřeba něco udělat – vyfotit Volvo. Což je pro fotografa maličkost, nemyslíte? Jen pozor: uzávěrka 3.3. 2021 se rychle blíží.

vyhraj-volvo-web.jpgVýhra

Je možné, že týdenní povožení v luxusním autě není nic pro vás, ale jste fanouškem fantasy. I v takovém případě stojí za to se soutěže zúčastnit, protože můžete vyhrát úžasnou knihu Jany Pechlátové - Země Altairu.

kniha-zeme-altairuZemě Altairu

kniha-zeme-altairu IIkniha Země Altairu

Soutěžní kategorie Vyfoť Volvo a vyhraj týden s ním má jednoho hlavního výherce, který získá výpůjčku vozu Volvo XC60 na dobu jednoho týdne. Další cenu – knihu Jany Pechlátové Země Altairu – obdrží soutěžící na druhém a třetím místě v konečném pořadí této soutěžní kategorie.

Podrobné podmínky soutěže najdete zde.

Své fotografie můžete vkládat zde.

Vkládejte fotografie v digitální podobě ve formátu JPEG, minimální požadovaná velikost fotografií je 800 × 600 pixelů a maximální 1600 × 1200 pixelů. Soubor může mít nejvíce 1,5 MB.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.