Top 20 fotografií na téma Sportovní reportáž

Publikováno: 5. dubna 2016 | autor Redakce
josef-sotona,-uspesny-zakrok.jpg

V dubnovém FotoVideo najdete výsledky IV.kola soutěže Fotograf roku 2016 na téma SPORTOVNÍ REPORTÁŽ. Najdete svoje fotky mezi TOP 20?

V odborné porotě soutěže Fotograf roku 2016 zasedli Zbyněk Cincibusa Michal Fanta. Ve čtvrtém kole hodnotili fotografie na téma SPORTOVNÍ REPORTÁŽ.

"V rámci tématu Sportovní reportáž jsme se rozhodli zaměřit na fotografie, které zobrazují nejen sportovní aktivitu, ale vyprávějí také příběh, zobrazují sport z nevšedního úhlu pohledu nebo vyjadřují emoce a city s ním spojené. Dali jsme se tedy do práce a hned zpočátku nás velmi mile zaujalo, kolik fotografických prací naše požadavky pro "dobrou fotku" splňovalo. Bylo nám ctí toto téma hodnotit a již teď se těšíme na příští měsíc."

V dubnovém FotoVideo najdete Top 20 fotografií na toto téma a žebříčky dalších kategorií jako jsou Fotograf roku Junior, Fotografická škola roku, pořadí v hlavní kategorii Fotograf roku.

Více o soutěži najdete zde.

Soutěžní témata najdete zde.

Registrace do soutěže je zdarma. Přihlásit se můžete zde. Pokud chcete fotky svých soupeřů a ostatních fotografů hodnotit, je nutné se do soutěže zaregistrovat/přihlásit.

FotoVideo 4/2016


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.