Top 20 fotografií na téma Architektura krásná i účelná

Publikováno: 11. března 2016 | autor Redakce
Lenka Faltejsková, V obklíčení

V březnovém FotoVideo najdete výsledky III.kola soutěže Fotograf roku 2016 na téma ARCHITEKTURA KRÁSNÁ I ÚČELNÁ. Najdete svoje fotky mezi TOP 20?

V odborné porotě soutěže Fotograf roku 2016 zasedli Zbyněk Cincibus a Michal Fanta. Ve třetím kole hodnotili fotografie na téma Architektura krásná i účelná.

"Fotografování architektury s sebou přináší důraz na vysokou technickou kvalitu. A ostré objektivy, které je možné posouvat a naklánět vůči filmovému políčku či digitálnímu senzoru, jsou pro mnohé samozřejmostí. Z tohoto pohledu byla třetí etapa velmi vyrovnaná."

Technická stránka však není ani zdaleka to nejdůležitější. V rámci architektury se porotci rozhodli zaměřit na neobvyklé nápady, nevšední zpracování a osobité vyjádření.

březnovém FotoVideo najdete Top 20 fotografií na toto téma a žebříčky dalších kategorií jako jsou Fotograf roku Junior, Fotografická škola roku, pořadí v hlavní kategorii Fotograf roku.

Více o soutěži najdete zde.

Soutěžní témata najdete zde.

Registrace do soutěže je zdarma. Přihlásit se můžete zde. Pokud chcete fotky svých soupeřů a ostatních fotografů hodnotit, je nutné se do soutěže zaregistrovat/přihlásit.

FotoVideo 3/2016

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.