RESPEKT K PŘÍRODĚ – nová kategorie FOTOGRAFA ROKU s poukazy BUSHMAN

Publikováno: 21. dubna 2020 | autor Kateřina Davidová
RESPEKT K PŘÍRODĚ – nová kategorie FOTOGRAFA ROKU s poukazy BUSHMAN

Na vaše četné žádosti opět rozšiřujeme největší Českou a Slovenskou fotosoutěž. Nová kategorie zní RESPEKT K PŘÍRODĚ a můžete do ní – každý z vás – nahrát až 50 fotografií.

První tři nejlepší snímky této kategorie získávají poukázky na nákup v obchodech BUSHMAN v hodnotách:

1. místo – 5 000 Kč

2. místo – 3 000 Kč

3. místo – 2 000 Kč.Bushman

A proč právě tento název?

„Jdi tak, abys nepošlapal,“ zní motto fotografa Petra Slavíka. Ví, o čem mluví, dlouhá léta fotografuje zejména divoké šelmy po celém světě v jejich přirozeném prostředí. Volně parafrázovat by šlo jeho krédo jako respektuj přírodu, nejen při lovu beze zbraní.

Respekt k přírodě je i jednou z hodnot, kterou se řídí a na svých produktech prosazuje česká značka pohodlného a praktického oblečení BUSHMAN. Nápad na její vznik se zrodil v Austrálii již v roce 1997. Jak říká zakladatel značky Jindřich Melichar: „Když jsem zakládal projekt BUSHMAN, chtěl jsem vytvořit něco obyčejně přirozeného, a přitom pořádného. Pro lidi s životním názorem, který nás spojuje.“

www.bushman.cz

O hodnotách BUSHMAN si přečtěte: ZDE.BUSHMAN – Petr Slavík

Vložit své snímky či se podívat do galerie můžete: ZDE.

Už máte dubnové FOTOVIDEO? Podívejte se, co vše si můžete přečíst v tištěném (nebo také elektronickém) dubnovém vydání FotoVideo.

Pohodové dubnové FOTOVIDEO pro vás…

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji, a ještě k tomu jen za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! PŘEDPLATNÉ I S DÁRKY vybírejte: ZDE.

Časopis FotoVideo

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.