Nový web soutěže "Fotograf roku" rozjedeme společně! Vyhrajte předplatné!

Publikováno: 14. června 2016 | autor Rudolf Stáhlich
Nový web soutěže Fotograf roku

Dobrá zpráva! Od pondělí 20. června se s námi můžete zúčastnit rozjezdu našeho úplně nového soutěžního webu Fotograf roku.

Tvrdá příprava se vyplatila

Trvalo to téměř šest měsíců a to nejen díky velikosti naší známé soutěže, která je prokazatelně největší v České i Slovenské republice. Nejdříve jsme inovovali stávající webové stránky iFotoVideo.cz, na které jste si už určitě zvykli, což krásně vidíme i z jejich velké návštěvnosti. Teď však přicházíme s tím pro nás nejdůležitějším! Nový soutěžní web Fotograf roku!

Věděli to první

Jak jsem již s předstihem oznámil všem účastníkům slavnostního večera předání cen vítězům Fotograf roku 2015, bude náš nový web fotografroku.cz pro všechny soutěžící přehlednější, pohodlnější, komfortnější. Každý fotograf v něm bude mít svou soutěžní/osobní stránku se všemi svými fotografiemi a fotografickými úspěchy, včetně svých nejlepších umístění. Do tohoto svého profilu si může o sobě doplňovat, co chce a samozřejmě také všechny své kontakty, včetně sociálních sítí. Určitě je zde i hodně místa pro komentáře k fotografiím.

Nové formáty, nové prezentace

Nový web fotografroku.cz nabídne i nové formáty fotografií, zpravodajství a aktuální žebříčky pro všechny soutěžní kategorie a přehledy výsledků a samozřejmě i archivy, které budeme dále a stále doplňovat. Nebudete tedy už muset pátrat na starém webu fotografroku.ifotovideo.cz a budete se moci věnovat svým osobním stránkám a třeba i stránkám a snímkům ostatních soutěžících. Na našem novém webu samozřejmě nebude chybět prostor pro vysoce kvalitní prezentaci subjektů a firem, které mají zájem všem soutěžícím o sobě něco sdělit.

Pojďte s námi do toho! Vyhrajete předplatné!

Otevřete si hned v pondělí 20. června buď přímo fotografroku.cz nebo ifotovideo.cz s proklikem v horní liště na „Fotograf roku“ a vložte si své nové soutěžní snímky do nového webu, doplňte si svůj osobní profil nebo si třeba jen tento náš nový web prohlédněte. Pokud se vám bude líbit, napište, pokud vám bude něco chybět, napište samozřejmě také! Stačí mail na: r.stahlich@atemi.cz nebo l.zlatohlavkova@atemi.cz vždy s výrazným nadpisem „NOVÝ WEB“. Tři nejlepší a nejkonstruktivnější nápady, které budou přínosem pro náš nový web, odměníme půlročním, elektronickým předplatným našeho časopisu FotoVideo.

Díky za to, že jste s námi!

Rudolf Stáhlich, šéfredaktor


Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.