Minifolio – Stanislava Hricová Tsolkas, specialista tématu REKLAMA

Publikováno: 3. dubna 2020 | autor Kateřina Davidová
Minifolio – Stanislava Hricová Tsolkas, specialista tématu REKLAMA

Renomovaná slovenská fotografka vnímá krásu přes duši svého objektu. Jak sama říká, každá z nás je krásná a jedinečná, je však důležité vyzdvihnout ty správné rysy. Stanislava Hricová je nejen krásná, úspěšná a celebritami oblíbená, ale i pokorná a vnímavá.

Tušili jste, milé dámy, že právě jedna z našich nejvyhledávanějších módních a beauty fotografek začínala jako modelka? Jaké to je pózovat před objektivem, který už dnes drží pevně v rukou? Fotografie v režii Stanky jsou uměleckými poklady. Vidí totiž více než my ostatní. Svůj pohled na svět nám s radostí zprostředkovala paní fotografka osobně! Pojďte s námi objevovat tajemství krásných póz a celebritních úsměvů.Stanislava Hricová Tsolkas

Rozhovor vedla: Simona Nálepková, www.simonaphoto.cz, foto a odpovědi: Stanislava Hricová Tsolkas, www.stanislavahricova.sk, www.facebook.com/Stanislava.Hricova.photographer, www.instagram.com/stanislavahhMinifolio – Stanislava Hricová Tsolkas

Ahojky Stáňo, ráda bych ti poděkovala za rozhovor pro náš časopis a v první řadě bych se ráda zeptala, jak jsi začínala s fotografováním a co tě k němu přivedlo?

Vzťah k fotografii som si vytvorila, keď som ako mladé dievča pracovala ako modelka. Vždy ma to fascinovalo, a preto keď som prestala s touto prácou, prišlo mi prirodzené si to vyskúšať aj z opačnej strany objektívu. V mojich začiatkoch som pôsobila ako autorka ilustračných fotografií k rôznym článkom pre magazíny, databanky v tom čase ešte neboli príliš dostupné, a keď áno, boli príliš drahé.

Jakou techniku používáš? Je něco, bez čeho si svoje focení nedovedeš představit?

Patrím do skupiny Canon, vlastním...

Do galerie FOTOGRAFA ROKU na téma REKLAMA se podívejte: ZDE.

Celý článek i s výsledky soutěže si můžete přečíst v tištěném (nebo také elektronickém) dubnovém vydání FotoVideo.

Pohodové dubnové FOTOVIDEO pro vás…

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji, a ještě k tomu jen za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! PŘEDPLATNÉ I S DÁRKY vybírejte: ZDE.

Časopis FotoVideo

 

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.