Fotosoutěž Canon na Závodišti Velká Chuchle

Publikováno: 21. června 2019 | autor Redakce
velka-chuchle-1000x600px.jpg

Závodiště Velká Chuchle ve spolupráci s partnerem CANON Česká republika vyhlašuje fotosoutěž 2019 pro všechny návštěvníky. 
Soutěžní kategorie: Neakreditované osoby, které pořídí fotografii na digitální zrcadlovku, kompaktní fotoaparát, nebo mobilní telefon.

Ceny do soutěže:

Soutěžní téma:  "KONĚ VE VELKÉ CHUCHLI"

Podmínky soutěže: 
Každý účastník smí soutěžit pouze prostřednictvím autorských fotografií. Zaslat lze celkem tři fotografie z každého dostihového dne nebo parkurových závodů sezóny 2019 na závodišti Praha-Velká Chuchle. Fotografie se musejí pojit se zadaným tématem. Vyhlášení vítězů soutěže, proběhne oficiálně během dostihového dne 9. listopadu 2019. Ukončení soutěže je 31. října 2019 ve 23:59 hodin.


foto-frantisek-klauser.jpg

Foto: František Klauser
Registrace do soutěže:

Každý účastník zašle na emailovou adresu fotosoutez.canon@velka-chuchle.cz email s povinně uvedenými údaji: jméno a příjmení, telefonní kontakt, emailovou adresu a soutěžní fotografie. Fotografie je možno zasílat i postupně, maximálně však tři z každého dostihového dne. Soutěžní fotografie: Každá soutěžní fotografie musí být pojmenována příjmení-jméno-název-datum.jpg, (např. Novák-Jan-portret-17-4-2019.jpg). Dodržujte pomlčky mezi slovy a nepoužívejte jiné znaky. Každá soutěžní fotografie musí být v rozlišení nejméně 2000 pixelů na delší straně, ideálně v aspektu 3:2. Fotografie bude po přijetí umístěna do soutěžní facebookové galerie ZDE.

Souhlas s prezentací:

Každý autor odesláním soutěžní fotografie na uvedenou emailovou adresu souhlasí s pravidly této soutěže a dává svolení pořadateli pro prezentaci v rámci soutěže a propagace závodiště Praha-Velká Chuchle.

velka-chuchle-logo.png

logo-fotovideo-red.jpg
canon-press-centre-canon-logo.png

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.