Fotograf roku na cestách – mimořádná prémie

Publikováno: 6. července 2021 | autor Fotograf Roku
ROMAN JAROŠ - V letadle

Uzávěrka vyhodnocení mimořádné prémie pro soutěžící 21. ročníku kategorie Fotograf roku na cestách je 15. červenec 2021. Vítěz získá autokameru MiVue 866.

MIA FERES - Karnevalové postavy v BenátkáchMIA FERES - Karnevalové postavy v Benátkách

Jen málokdo v dnešních dobách necestuje a na svých cestách nefotí. Máte doma zásoby svých dosud nevytříděných snímků z cest po domovině či v zahraničí? Soutěžte o mimořádnou prémii v krásné a hodně ceněné součásti naší soutěže. Zajímá vás mimořádná cena? Stačí se přihlásit a nahrát fotografie do 15. července 2021.

ADAM WEIS - Chrám Kristova vzkříšení PetrohradADAM WEIS - Chrám Kristova vzkříšení Petrohrad

Fotograf roku na cestách je samostatná kategorie, kde počet vložených snímků je omezen na 50. Omezeno je také téma fotografií a to na cestování.

JOSEF MALÝ - Honem pryčJOSEF MALÝ - Honem pryč

V kategorii Fotograf roku na cestách 21. ročníku soutěže Fotograf roku provede soutěžní porota k datu 15. červenec 2021  mimořádné vyhodnocení všech dosud zaslaných fotografií do kategorie.

LUCIE PÍSECKÁ - Pod deštníkemLUCIE PÍSECKÁ - Pod deštníkem

Vítěz mimořádného vyhodnocení  získá praktický dárek -  autokameru MiVue 866. Mimořádná cena - autokamera MiVue 866 byla otestována redakcí a recenzi si můžete přečíst v časopise FotoVideo.

JAROSLAV SEMOTÁN - Pohled do horJAROSLAV SEMOTÁN - Pohled do hor

Kategorie Fotograf roku na cestách bude po vyhodnocení mimořádné prémie dále pokračovat až do své řádné uzávěrky 7. 12. 2021 .

JIŘÍ PROKŠA - V Teplických skalách

Své snímky vkládejte zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.