Dvacet nejlepších portrétů v lednovém FotoVideo

Publikováno: 17. prosince 2015 | autor Redakce
Petra Tomaštíková, Zakletá v hlubinách¨

Lednové FotoVideo je v prodeji a v něm i výsledky I.kola nového ročníku soutěže Fotograf roku. Tentokrát odborná porota hodnotila fotky na téma TVŮJ PORTRÉT.

"Je nám ctí přivítat tolik talentovaných fotografek a fotografů v první etapě nového ročníku Fotografa roku. Moc nás těší množství i kvalita vašich fotografií. Každý jsme si našli své oblíbené snímky, diskutovali jsme a dosáhli kompromisu, s nímž jsme byli spokojeni. Co pro nás bylo důležité? Najít fotografie, které byly skutečnými portréty, ne pouze fotkami člověka. Aby fotky diváka nenechaly pouze na povrchu, ale aby jej vedly do hloubky, vyprávěly příběhy a někdy zahrnovaly i přítomnost jejich autora."

Těmito slovy zahájila naše odborná porota soutěže Fotograf roku 16.ročník a vybrala dvacet nejlepších snímků z tématu TVŮJ PORTRÉT. Ke každé fotce je také komentář odborné poroty. Najdete opět vítěze jednotlivých kategorií v tomto kole.

Pro první tři výherce jednotlivých kol v hlavní kategorii dodá Digitální studio mimořádné ceny. Vítěze budeme neprodleně kontaktovat na jeho soutěžní e-mail.

Více o soutěži Fotograf roku najdete ZDE.

Blíží se uzávěrka už III.kola soutěže. Bližší informace najdete ZDE.

Všech dvacet nejlepších portrétů v lednovém FotoVideo.

FotoVideo 1/2016

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.