Dvacátý Fotograf roku! Jubilejní, dvacátý ročník se otevírá!

Publikováno: 15. září 2019 | autor Redakce
444996-milan-maxa-2018-hodne-zblizka-podzim.jpg

Už v loňském roce jsme si slibovali, že tuhle neuvěřitelnou dvacítku pořádně oslavíme. Vybrali jsme trochu jiná témata, posílili porotu a napínáme svaly v redakci tak, abychom přilákali další významné partnery, kteří by nám pomohli s cenami pro ty nejlepší. Už dnes víme, že jen u nových témat a několika klasických kategorií nezůstaneme. Ale nechte se překvapit a sledujte nás na tomto místě v časopise i na našem soutěžním webu.

Text: redakce, Foto: autoři některých vítězných fotografií z 19. ročníku naší nekonečné soutěže Fotograf roku

Mnozí se nás ptají…

Pro mnohé naše soutěžící i partnery je tak trochu nepochopitelné, proč v těchto podzimních měsících běží vlastně dva ročníky současně? Dobíhají témata 19. ročníku − v tomto zářijovém vydání roku najdete logicky vyhodnocení devátého tématu, v říjnovém bude vyhodnoceno desáté téma 19. ročníku a tak to jde až do prosince, kde najdete vítěze a další úspěšné fotografy z tématu dvanáctého. Má to logiku, že?

428151-marcel-rebro-2017-fotograf-roku-na-cestach-2017-zeleny-raj.jpgFoto: Marcel Rebro, Fotograf roku na cestách,  Zelený ráj.


Protože však tahle naše soutěž je vskutku nekonečná a hned v lednovém čísle 2020 musí být už vyhodnocení prvního tématu ročníku dvacátého, nová témata vyhlašujeme už teď v září, abyste stihli poslat své soutěžní snímky, porota je stačila vyhodnotit a naše kolegyně společně zkompletovat ty nejlepší fotografie a dostat je včas do časopisu a na web. Je to krásný soutěžní koloběh, který nás baví, i když se mnozí ptají, jak to můžeme tak dlouho vydržet?

Jsme tu pro vás

Vždyť je to naše radost, náš život, naše i vaše pohoda, váš velký koníček a společná komunita Fotograf roku. Sledujte celou soutěž, vyplňte soutěžní profily a vkládejte své snímky na http://fotografroku.ifotovideo.cz. Buďte s námi i na Facebooku v uzavřené skupině Fotograf roku − tam se musíte přihlásit a odpovědět na tři jednoduché otázky − a také na soutěžním profilu www.facebook.com/Fotografroku.

Důležité je vědět, že soutěžíte každý měsíc na jiné fotografické téma v celkem dvanácti etapách, které mají své přesné a neměnné uzávěrky, a máte na výběr či jste automaticky svou registrací a vkládáním vašich snímků zařazeni i do soutěžních kategorií.

 

434593-sona-sera-2018-jidlo-chutne-i-krasne-pribeh-cokolady.jpgFoto: Soňa Šerá, Příběh čokolády


Přejeme vám všem, aby se vaše snímky ve 20. ročníku Fotografa roku umístily co nejlépe a abyste i vy získali v hlavní kategorii nejvíce bodů a konečně jednou dosáhli toho nejprestižnějšího titulu, který u nás můžete získat, tedy titulu Fotograf roku. A také děkujeme všem našim partnerům, bez kterých by to tak dlouho nešlo.

Vaše redakce FotoVideo,
www.FotografRoku.cz

...

Celý text a vyhlášená nová témata si můžete přečíst v zářijovém vydání FotoVideo!
Více o obsahu zářijového vydání najdete zde.

fv09-2019-web3.jpg

fotovideo-2019-09-titulka-03-1000px.jpg
Rozhovor s fotografkou Gabrielou Ksandr

fotovideo-2019-09-img-0110-v4-1000px.jpg
Na titulní stránce je snímek od Barbory Gajové

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.