18. Fotograf roku a jeho první soutěžní téma!

Publikováno: 21. září 2017 | autor Redakce
18. Fotograf roku

V zářijovém a v říjnovém FotoVideo jste se mohli seznámit s novými tématy 18. Fotografa roku! Máte stále čas, abyste se připravili a 2.10. pak mohli fotografie nahrávat tak jak jste zvyklí.

Naše prestižní a oblíbená fotografická soutěž, která vychovala a podchytila velkou řadu fotografických talentů, inspirovala a pobavila desítky tisíc fotografek a fotografů všeho věku, jde tedy do svého osmnáctého roku!

Důležité je vědět, že soutěžíte každý měsíc na jiné téma v celkem dvanácti tématech, která mají přesné a neměnné uzávěrky, a současně jste svou registrací a vkládáním svých soutěžních snímků zařazeni do většiny z dvanácti zvlášť oceňovaných soutěžních kategorií.

Témata 18. Fotografa roku spustíme a otevřeme 2.10. 2017! Stačí se tedy pak jen přihlásit / zaregistrovat a na svém soutěžním profilu pak v pravém boxu zvolit "Vložení fotografií".

vložení fotografií

Otevře se vám nové okno s tématy, které mají před uzávěrkou a do kterých můžete nahrát svoje soutěžní fotografie.

Otevřená témata

A jaké že je to první soutěžní téma?

DĚTI A JEJICH SVĚT

Výsledky tématu najdete ve FotoVideo 1/2018.

Uzávěrka tématu je 29.10. 2017

Jana Foldynová, Na farmě

Jak fotit děti? Dle většiny fotografů univerzální rada neexistuje. "Děti jsou nevypočitatelné a nejvíce záleží na jejich momentální náladě. I když jsou rodiče vybaveni nejmodernější hračkou, většinou platí pravidlo, že pokud po nich rodiče a fotograf něco chtějí, prcek zaujme opačné stanovisko," říká Simona Smrčková v rozhovoru pro Digiarénu. Určitě to ale zvládneme!

Více o soutěži Fotograf roku najdete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.