Hlasujte o Top fotografku a Fotografii pro rok 2015

Publikováno: 18. prosince 2015 | autor Redakce
Hlasování

Začátkem října mělo uzávěrku poslední téma soutěže Fotograf roku 2015. Dvě z celkem dvanácti kategorií ale stále čekají na vaše rozhodnutí o vítězi. Hlasujte o vítězi v kategoriích Top fotografka a Fotografie roku 2015.

S uzávěrkou posledního tématu 15.ročníku soutěže Fotograf roku jsme spustili nová soutěžní témata následujícího ročníku.

Soutěžní témata Fotografa roku 2016 najdete ZDE.

Fotograf roku má 12 témat. Abychom mohli 15.ročník řádně ukončit, zbývá nám určit vítěze v kategoriích TOP FOTOGRAFKA a FOTOGRAFIE ROKU.

Hlasovat můžete až do konce roku 2015, tedy do 31.12.

Pro TOP FOTOGRAFKU ROKU 2015 HLASUJTE ZDE*

Pro FOTOGRAFII ROKU 2015 HLASUJTE ZDE**

Slavnostní vyhlášení a předání cen vítězům kategorií soutěže Fotograf roku 2015 proběhne na jaře 2016. O konkrétním datu a lokaci budeme informovat včas.

Soutěž Fotograf roku ale pokračuje a vy se můžete zapojit do 16.ročníku. Pomalu se blíží uzávěrka už III.tématu ARCHITEKTURA KRÁSNÁ I ÚČELNÁ. Neváhejte! I letos budeme hrát o parádní ceny - foťáky, stativy, brašny, batohy a další krásné ceny.

*Pro hlasování je nutné se do soutěže přihlásit (pokud máte účet v soutěži) nebo zaregistrovat. Zegistrace je bezplatná. Hlasovat můžete pouze pro jednu ženu fotografku. Vybíráte Top fotografku z těch, které ocenila odborná porota v jednotlivých kolech (tedy umístily se alespoň jednou/v jednom kole mezi dvaceti nejlepšími v hlavní kategorii, nebo mezi deseti nejlepšími v kategorii Juniorů)

**Pro hlasování je nutné se do soutěže přihlásit nebo zaregistrovat. Hodnotit můžete fotografie ze všech dvanácti témat daného ročníku. Hodnotíte jako ve škole známkou od 1 (nejlepší) po 5 (nejhorší). Ta fotografie, která získá nejvíce nejlepších hodnocení, se stává Fotografií roku.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.