Vkládejte svá videa do soutěže Fotograf roku 2018

Publikováno: 10. dubna 2017 | autor Redakce
daniel-sladek,-fotbalovy-kemp-mm.png

V této kategorii máte možnost, i vy, čtenáři, návštěvníci našeho webu, přátelé ze sociálních sítí a samozřejmě i samotní soutěžící, vkládat videa (tedy jejich stránky s přesnými odkazy na uložení na YouTube či jiném stream portálu) do speciální galerie naší celoroční soutěže Fotograf roku.

Z hodnocení, které se vždy v předem určený den na okamžik zastaví, získáváme dvanáctkrát ročně to nejlepší video. Dotyčné video se stane vítězem kola - tématu a jeho autor najde úvodní fotku videa v tištěném časopisu FotoVideo. Hodnocení se pak rozeběhne dál, a vy můžete vkládat znovu a znovu, a po celý rok. Úplně nejlepší video (nejlepší z oněch finálových dvanácti) pak získává titul Video roku. Do této kategorie jsou zařazena veškerá videa zaslaná do soutěže Fotograf roku

Partnerem kategorie je Velbon.

Velbon

Postup je velice jednoduchý a najdete jej ZDE.

Ve čtrnáctém ročníku soutěže v této kategorii zvítězil: Daniel Sládek. Jeho videa najdete zde. Daniel si za vítězství v této kategorii odnesl tyto ceny: batoh Lowepro DSLR video pack 250 AW, stativ Velbon Sherpa, stativ Velbon CX-586.

V patnáctém ročníku soutěže v této kategorii zvítězil: Jozef Dovičin. Jeho video najdete zde. Jozef si za vítězství v této kategorii odnesl ceny: stativ Velbon DV-7000N, batoh Flipside Sport 15L AW, brašnu Lowepro Nova 200 AW.

Neváhejte a nahrávejte svá videa!

 


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.