Tipovací soutěž NIKON KALENDÁŘ 2017

Publikováno: 6. září 2016 | autor Redakce
Nikon kalendář 2017

Fotosoutěž NIKON KALENDÁŘ 2017 se od 1. 9. 2016 dostává do další etapy, a tou je tipovací soutěž v galerii přihlášených fotografií na téma „Skryté krásy všedního dne“. Až do 31. srpna měli všichni nadšení profesionální i amatérští fotografové možnost do soutěže posílat své fotografie pořízené fotoaparátem značky Nikon.

Přijímání soutěžních fotografií bylo ukončeno a od 1. září do 20. září je možné zúčastnit se 1. kola tipovací soutěže, ve kterém mají soutěžící za úkol označit ty fotografie, které budou podle nich vybrány odbornou porotou a postoupí do semifinále mezi 50 nejlepších snímků.

  • Každý hlasující může označit nejvýše 12 fotografií, protože právě 12 snímků bude zdobit 8. vydání prestižního kalendáře NIKON KALENDÁŘ 2017.
  • Tipovací soutěže se mohou zúčastnit nejen ti, kteří mají v galerii své soutěžní snímky, ale po provedení jednoduché registrace také široká veřejnost.

Hlavní výhrou v tipovací soutěži je poukaz na nákup techniky Nikon v hodnotě 10 000 Kč.

Tipovací soutěž má 3 kola a podrobná pravidla jsou uvedena na webových stránkách soutěže www.nikon-kalendar.cz.

Odborná porota v čele s panem prof. Mgr. Miroslavem Vojtěchovským, významným českým vysokoškolským pedagogem, publicistou, kurátorem a fotografem skla, zvolí mezi všemi soutěžními snímky padesát nejlepších, které budou prezentovány na výstavě v Nikon Photo Gallery začátkem roku 2017. Z této padesátky vybere opět odborná porota dvanáct snímků, které se stanou součástí prestižního NIKON KALENDÁŘE 2017 a vybere také absolutního vítěze, který získá poukaz na odběr zboží Nikon v hodnotě 50 000 Kč.

Dne 10. listopadu 2016 se uskuteční slavnostní večer v Praze, na kterém budou oficiálně vyhlášeny výsledky a předány ceny. Osmé vydání kalendáře pokřtí herečka, zpěvačka a zakladatelka Nadace Archa Chantal, paní Chantal Poullain. Výtěžek z dražby kalendáře věnuje NIKON Nadaci Archa Chantal, jejíž filozofií je humanizace dětských zdravotnických zařízení.Více o tomto projektu naleznete na www.nikon-kalendar.cz.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.