Soutěž Fotograf roku 2016 má nového partnera a přichází se skvělou cenou!

Publikováno: 12. května 2016 | autor Redakce
www.fokapo.cz

Do soutěže Fotograf roku 2016 vstoupil nový partner - portál Fokapo a stal se partnerem hned tří kategorií této soutěže!

Fokapo je on-line editor na tvorbu fotoknih, kalendářů a pohlednic. Nabízí on-line šablony, ve kterých můžete pracovat přímo přes webovou stránku www.fokapo.cz a nemusíte si do svého počítače instalovat žádný program. Tiskne na exkluzivní fotografické materiály, které jsou odolné proti potrhání, poškrábání, vlhkosti, mastnotě a dokonce i polití vodou. K tisku využívá speciální tiskovou technologii, která dokáže tisknout v ofsetové kvalitě fotoprodukty už od jednoho kusu.

Portál FOKAPO se stal partnerem kategorií:

  • Fotoklub roku (na partnerství této kategorie se podílí se značkou Lowepro, kterou v ČR zastupuje společnost Olympus)
  • Fotografická škola roku (na partnerství této kategorie se podílí se značkou Joby, kterou v ČR zastupuje společnost Olympus)
  • Fotograf roku Junior (na partnerství této kategorie se podílí s portálem Ulož.to)

Absolutním vítězům těchto kategorií (1.místa těchto tří kategorií), tedy po ukončení 12. tématu soutěže Fotograf roku 2016, daruje voucher na realizaci 20 fotografií formátu A3 ZDARMA. Fokapo chce tímto podpořit a motivovat fotokluby a mladé fotografy k realizaci jejich vlastní výstavy.

Zapojte se do soutěže ještě dnes a hrajte o další skvělé ceny!

Postup jak se zapojit do soutěže najdete zde.

Témata soutěže najdete zde.

Další partnery soutěže najdete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.