Napodobte fotografii jedné z 10 známých tváří a vyhrajte Huawei P10

Publikováno: 4. května 2017 | autor Redakce
iva-kubelkova-foto-ondrej-pycha.jpg

Společnost Huawei v rámci uvedení nového smartphonu Huawei P10 spustila kampaň #Perfect10, na které spolupracuje deset známých osobností z České republiky a Slovenska. Každá z osobností symbolizuje na fotce jednu z 10 klíčových vlastností Huawei P10. Zájemci mohou v rámci kampaně soutěžit o tři smartphony Huawei P10 a řadu dalších výher. V rámci soutěže stačí co nejvěrohodněji napodobit jednu z 10 fotografií známých osobností na speciální microsite.

Slogan „Zachyť dokonalost okamžiku“ je spolu s hashtagem #Perfect10 motivem celé kampaně vázající se k uvedení vlajkové lodi Huawei P10. Na projektu spolupracují známé české a slovenské tváře, které nafotili přední český fotograf Ondřej Pýcha a slovenská fotografka Petra Ficová při různých momentech každodenního života. Jednotlivé fotografie přitom zobrazují 10 klíčových vlastností samotného telefonu.

Zpěváci, modelky, fotografové, youtubeři a sportovec

Společnost Huawei navázala dlouhodobou spolupráci s deseti osobnostmi z různých oblastí, aby prostřednictvím sociálních sítí sdílely svoje zkušenosti s používáním produktů Huawei a podíleli se na kampaních značky. Mezi deset vybraných tváří patří v ČR zpěváci Monika Bagárová a Adam Mišík, moderátorka Iva Kubelková, modelka Nikol Švantnerová, olympijský vítěz David Svoboda, youtuber Kovy nebo fotograf Ondřej Pýcha. Na Slovensku to jsou tanečník Laci Strike, youtuber To je ten náš Matúš a fotografka Petra Ficová.

10 známých tváří symbolizuje 10 klíčových vlastností Huawei P10

Fotografie každé z osobností pak představuje jednu z klíčových vlastností modelu Huawei P10. Na výsledných fotografiích tak Monika Bagárová zobrazuje krásu, Adam Mišík zvuk, Nikol Švantnerová kreativitu, David Svoboda výkon, Iva Kubelková styl, Ondřej Pýcha ostrost a Kovy výdrž. Slovenští zástupci představují tyto tři vlastnosti – Laci Strike jako odolnost, To je ten náš Matúš jako rychlost a Petra Ficová reprezentuje soukromí (zabezpečení).

Napodobte svojí oblíbenou osobnost a vyhrajte jeden ze tří Huawei P10

Všech 10 fotografií známých tváří naleznete na kampaňové microsite huaweiP10.cz, kde osobnosti inspirují všechny její návštěvníky k zapojení se do soutěže, která probíhá od 20. dubna do 26. května 2017. Soutěžící si vybere jednu (nebo více) ze vzorových fotografii známých tváří (vlastnosti Huawei P10), vyfotí a nahraje na microsite co nejpodobnější fotografii té původní. Výherci každé z deseti kategorií získají powerbanku o kapacitě 13 000 mAh a tři nejlepší pak špičkový smartphone Huawei P10. Kompletní pravidla soutěže najdete zde.

„V rámci kampaně #Perfect10 jsme se spojili s deseti známými tvářemi z Česka a Slovenska tak, abychom netradiční formou představili deset klíčových vlastností naší vlajkové lodi Huawei P10. Zároveň jsme chtěli dát prostor pro kreativní vyjádření všem, kteří rádi fotografují, a proto je součástí kampaně také zábavná fotosoutěž. Ta mimo jiné odkazuje na duální fotoaparát, která je jednou z hlavních předností Huawei P10,“ doplňuje Roman Vaňko, marketingový ředitel Huawei pro ČR a Slovensko.

Více informací o produktech Huawei naleznete na http://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.