Kdo získal exkluzivní dárek od Chocolissimo a zvítězil v soutěži?

Publikováno: 1. února 2017 | autor Redakce
Martin Olejník

Začátkem prosince jsme vyhlásili soutěž s názvem NEJSLADŠÍ OKAMŽIK. Partnerem soutěže se stala značka Chocolissimo. A tady jsou výsledky!!

Předvánoční čas a čas během svátků nabízel spoustu příležitostí zachytit ty nejsladší okamžiky!

Do soutěže nám přišlo 69 fotografií! Každý ze zúčastněných pojal téma po svém. Bylo tedy těžké vybírat. Nakonec po náročném a vícestupňovém hlasování vybrala porota vítězný snímek.

Vítězem soutěže se stává MARTIN OLEJNÍK!

Martin Olejnik tak získává dřevěnou skříňku vyrobenou z exotického afrického dřeva s ručně vyrobenými pralinkami podle tradičních receptur. Vítěz získává také možnost využít individuálního gravírování na víčko krabičky!

0204-grande-valentines-day-2016-01.jpg

Historie značky Chocolissimo

Historie značky Chocolissimo je spojená s neustálým cestováním, objevováním stoleté tradice spojené s výrobou čokolády a experimentováním s chutí a kombinacemi složení.

Výrobky této značky, to není jen kvalita a chuť čokolády, která je určená pro gurmány. Značka dbá také na rozmanitost sortimentu. Proto v nabídce naleznete okolo 300 chutí ručně vyráběných pralinek, horkou čokoládu rozličných druhů, čokoládové fondue, ručně vylévané čokoládové tabulky, ve kterých jsou spojeny originálních chutě a vůně, rozmanité druhy čokoládových lanýžů, ovoce v čokoládě – to jsou jen některé z nespočetných čokoládových možností. Každý výrobek Chocolissimo je ztělesněný požitek naplněný pozitivními emocemi a silnými dojmy.

Tradiční receptury a unikátní chutě

Firma Chocolissimo funguje již od roku 2004 a od počátku svého vzniku patří k obchodní skupině MM Brown. Firma působí v celé Evropě a je výrobcem a distributorem čokoládových produktů pro náročnější klientelu. Součástí značky jsou cukrářské závody ve Francii, Belgii, Německu, Holandsku, Švýcarsku a dokonce i v Maďarsku a Austrálii. Výrobky Chocolissimo představují to nejzajímavější, co můžete získat v čokoládovém světě. Jsou vyrobené na základě nejpřísněji střežených receptur zkušených čokoládových mistrů.

Více o značce najdete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.