Fotograf roku 2016 - dvanáct nových témat

Publikováno: 18. prosince 2015 | autor Redakce
Fotograf roku 2016_témata

Již pošestnácté přicházíme s tématy nového ročníku naší prestižní a oblíbené fotografické soutěže, která vychovala a podchytila celou řadu fotografických talentů, inspirovala a pobavila desítky tisíc fotografek a fotografů všeho věku a hodlá je bavit a učit všestrannosti i nadále.

Ano,  v hlavní a nejdůležitější kategorii soutěže máme dvanáct témat, tedy dvanáct měsíčních soutěžních kol. V každém kole hlavní soutěžní "dospělé" kategorie získává prvních dvacet soutěžících body do celoročního hodnocení. Ty se jim podle jednotlivých měsíčních umístění snímků načítají do průběžného pořadí, zveřejňovaného každý měsíc v časopise FotoVideo, takže se závěrem soutěže vznikne konečné pořadí a ten/ta nejlepší fotograf/ka získává titul Fotograf roku a hlavní cenu soutěže.

Vedle hlavní soutěžní kategorie máme ale ještě jedenáct dalších kategoriíNapříkad Fotogklub roku, Fotografická škola roku, Fotograf roku Junior, Video roku, Fotograf roku v přírodě  a další a další. Všechny soutěžní podmínky najdete na webu www.fotografroku.cz a samozřejmě v mnoha podobách i na Facebooku. Stačí se jen přihlásit či zaregistrovat. Nic to nestojí!

Důležité je si pamatovat, že soutěžíte každý měsíc na jiné téma celkem ve dvanácti tématech a máte na výběr či jste automaticky svou registrací zařazení do dvanácti soutěžních kategorií. Nezapomeňte tudíž ani na svá soutěžní videa!

Existuje mnoho jiných, našich i cizích fotografických soutěží. Soutěž Fotograf roku je ale v České i Slovenské republice opravdu jen jedna jediná!

Jsme moc rádi, že právě časopis FotoVideo a jeho web ifotovideo.cz jsou těmi médii, kterým se před léty podařilo takovou soutěž zorganizovat a uvést do povědomí široké fotografické veřejnosti. Znalci, fotografové a odborní pedagogové jí už neřeknou jinak než "Fotografická formule 1". Stala se nejen prubířským kamenem kreativity desetitisíců soutěžících, ale i dokonalým odrazovým můstkem k fotografické kariéře. A víte proč?

Protože je všestranná, univerzální, vyžaduje talent, výdrž a schopnost přizpůsobit se každému fotografickému tématu.

 

TÉMATA ROČNÍKU 2016

 


Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.