Fotograf Jakub Soukup

Publikováno: 14. prosince 2018 | autor Redakce
dsc02426.jpg

Jmenuji se Jakub Soukup a k focení jsem se dostal čirou náhodou, někdy kolem rok 2010. Koupil jsem si zrdcadlovku SonyA450 se zakladním objektivem 18-55 a fotil jsem všechno možné co se mi líbilo.

Čeho jsem chtěl dosáhnout, bylo se dostat do nějakého hudebního časopisu a fotit koncerty, protože miluju hudbu a rád hraju na kytaru a sem tam na basu, bicí a mpc. Po odeslání desítky emailů mi odpověděl prestižní časopis o HipHopu BBARÁK. Byli nadšeni z mých fotek a nabídli mi ať si přijdu zafotit na koncert Prago Union.
Nakonec jsem se dostal na spoustu koncertů a potkal hodně interpretů a legend Hip Hopové scény.
Postupem času jsem fotil víc a víc a pochopil manualní focení, pak už chodily i různé nabídky na focení..portréty, svatby ruzné události.
Před cca 3 roky jsem chtěl udělat pokrok v technologii a koupil si FFSonya7 a to mě nakoplo ještě víc!
Foťák mám do teď a pořád dobře slouží. Velmi rád s ním využívám staré manuální skla, z dob kdy jsem nebyl ještě na světě! Je to úžasná věc!
Momentálně se snažím oslovit různé firmy na spolupráci. Mám svůj barevný styl, který nesedne každému, ale syrové fotky mě tolik nebaví. Barvy ve fotce se mě drží už od začatku focení, protože já jako /bohém/ vidím svět v trochu jiných barvách.:)

Za 1 den
vyjde nové číslo FotoVideo.
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.