Portrétní fotografie pod vodní hladinou

Publikováno: 21. února 2017 | autor Redakce
KurzyŽivě.cz

Jsem fotografka Alice z Prahy a zaměřuji se na fotografickou tvorbu pod vodní hladinou. Fotografování pod vodou je kreativní, tvůrčí a zábavná záležitost, která nemá až tak striktní pravidla, jako v klasické fotografii ( i když se o ně notně opírají ,) a proto vás provedu kurzem populárnější formou.

Datum vysílání : Čtvrtek, 23. Únor 2017 - 18:30

Nechám Vás nahlédnout do zákulisí, jak fotím já, tedy do jedné z možností, jak fotografování pod vodou pojmout. Dotkneme se myšlenky proč vlastně fotit pod vodou. Nápadu, myšlence, co fotit. Seznámím vás s potřebným materiálem dekorativním - pozadím, kostýmy, doplňky atd , ukážeme si fotografické vybavení včetně potápěčského. Řekneme si něco o podvodním líčení, potřebné komunikaci s modelem/ lkami a dovíte se spousty dalších zajímavých věcí, jako je např. úprava fotografií, postprodukce atd. Mně osobně focení nejen pod vodou nesmírně baví a toto je příležitost si jej zajímavým a netradičním způsobem okořenit. Tak se dívejte, budu se na Vás i na případné dotazy moc těšit !

  • Kurz je určen milovníkům fotografie a ( pod ) vodního prostředí.
  • Ukázka možností realizace,  jak dosáhnout jedinečného,  originálního snímku v netradičním prostředí.
  • Projdeme celou cestu od nápadu, seznámením se s technikou, potřebným materiálem, prací s modelkou, líčením, samotným focením pod vodou a výsledným produktem
  • Nová zkušenost, kterou když zrelizujete,odnesete si nejen netradiční snímky, ale rozhodně nezapomenutelný zážitek

Cíl kurzu

Cílem kurzu je poznání, nebo rozšíření vědění o podvodním focení, seznámení s možnými postupy a jak získat zajímavý snímek z podvody. Jde o ukázku z mnoha možností jak fotit pod vodou, ale hlavně, aby jste po shlédnutí kurzu měli chuť to hned vyzkoušet a zažít něco zajímavé, nového, netradičního ať s přáteli nebo s potenciálními zákazníky.

Pro koho je kurz určen

Kurz je určen pro milovníky fotografie, vody a kreativity

Pro koho není vhodný

Pro příznivce dlouhých časů a neplavce :-)

Osnova kurzu

První část kurzu
V první polovině kurzu se seznámíme s veškerým materiálem potřebný k focení pod vodou a projdeme ukázkově postupy příprav.

Druhá část kurzu
V druhé polovině kurzu pak půjdeme přímo do vody, kde budete moci vidět, jak celé focení probíhá.

Bonusová část
Jako bonus nabízím prvním 5 kupujícím " kurz " účast na některém z mých podvodních focení, kde se sami mohou aktivně účastnit a vyzkoušet fotit pod vodou s profesionální technikou.

Více informací najdete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.