Mobilní aplikace ZetSet - vytvořte si pohlednici či fotoknihu za pár minut

Publikováno: 3. srpna 2016 | autor Rudolf Stáhlich
ZetSet

Rychlost světa fotografie je fantastická. Fotky si můžete bleskurychle ukládat a posílat přes Wi-Fi či Bluetooth, můžete je sdílet s přáteli na sociálních sítích a posílat k vytištění na blízké či vzdálené tiskárny. To vše přímo z fotoaparátu a také z chytrého telefonu (pokud má ovšem kvalitní foťák…). Udělat si ale ze svých právě nasnímaných mobilních snímků pohlednici, nebo dokonce fotoknihu? Tak to tu ještě nebylo!

Měl jsem jako jeden z prvních uživatelů možnost si vyzkoušet (mimochodem na novém chytrém telefonu značky Huawei P9) nejnovější aplikaci ZetSet, jejímž prostřednictvím můžete poslat pohlednici z domova i vzdálených krajin opravdu za pár vteřin. Totéž platí o fotoknize. Ale k věci, prakticky a popořádku k tomu rychlému postupu!

Jak na to?

Čtyři rychlé kroky za jednoduché podmínky, že máte v mobilu v archivu nějaké fotografie, které jsou použitelné, a chcete je opravdu poslat…

1. Zvolíte si design (šablonu) fotoknihy či pohlednice

To jde opravdu velmi rychle a přehledně, máte myslím dvanáct možností u pohlednice, fotokniha jde rovnou a možnosti jsou ve stránkách. Takže si vyberete a přizpůsobíte „na míru“.

2. Výběr fotografií z archivu vašeho mobilu

Můžete dvanáct až šedesát kousků pro fotoknihu a jednu až šest fotek naskládat na pohlednici podle toho, kterou šablonu jste si vybrali.

3. Doplnění textů

Na to fakt nejde zapomenout, systém vás upozorňuje, dělejte si vtipné i dost dlouhé popisky do fotoknihy a rozepište se ve vzkazu na pohlednici. Určitě ke svým fotkám máte co říci, psaní je stejné, jako byste psali textovou zprávu.

4. Objednání a odeslání

Tady se musím přiznat, že jsem se chvíli zasekl, i když je to také jednoduché a přehledné. Na jedné stránce vyplňujete objednávajícího se všemi náležitostmi, a tedy i adresou, a pak adresáta u pohlednice i fotoknihy. Takže nezapomeňte čísla popisná (nebo si je připravte) a samozřejmě i směrovací čísla, pokud je nemáte v hlavě, protože vyskakovat z aplikace trochu zdržuje. Pak samozřejmě následuje volba způsobu placení (máte dvě možnosti: kartou nebo přes speciální platební bránu), a když se vám to vše povede (a mně se to povedlo krásně a rychle na první pokus), okamžitě na vámi udanou e-mailovou adresu dorazí potvrzení objednávky, klasicky s číslem objednávky, rozpisem ceny atd.

Pak už jen počkáte, až vám či jinému adresátovi váš výrobek dojde. Mně došel a kvalita je vynikající. Je obrovská výhoda, že se fotoknihy i pohlednice tisknou vysoce kvalitní technologií, kterou se vyrábí i fotografické kalendáře oceněné jen v letošním roce řadou medailí.

Ostatně si to vyzkoušejte. Jedna taková pohlednice,kterou jsem tímto odeslal na adresu v České republice, mě stála celých 27 Kč! U fotoknih je to samozřejmě různé a už v řádech stokorun, tedy dle rozsahu stran, který zvolíte.

Více už najdete na stránkách aplikace www.zetset.cz.

Poznámky k aplikaci ZetSet

  • Fotoknihy nabízejí dva typy vazby – sešitovou nebo lepenou. Podle počtu stran fotoknihy je automaticky zvolen typ vazby, aby co nejlépe vyhovoval vaší fotoknize.
  • Kontakty se dají vkládat z adresáře vašeho mobilu a jde to fakt rychle.
  • Zdrojem fotek nemusí být jen mobil, ale i Dropbox, Facebook, Instagram…
  • U pohlednice si můžete vytvořit i vlastní poštovní známku!
  • Chcete aplikovat i vlastnoruční podpis? Máte ho mít!
  • Pohlednici či fotoknihu, kterou si v této aplikaci vytvoříte, můžete opravdu poslat na kterékoli místo na naší krásné planetě.
  • Stálý kontakt: support@zetset.cz.

Závěrem:

  • ZetSet je mobilní aplikace pro rychlé a jednoduché vytvoření pohlednic a fotoknih přímo z mobilu.
  • Stačí vám tedy pouze jedna aplikace k tvorbě pohlednic i fotoknih.
  • Pohlednice sestavené v mobilu z vašich fotek za vás výrobce rozešle na jakoukoli adresu po celém světě.
  • Fotoknihy sestavené ve vašem mobilu budou garantovaně vyrobeny a doručeny do týdne.
  • Aplikace ZetSet je ideální pro každého, kdo rád fotí mobilem a sdílí/chlubí se svými zážitky.
  • Dá se určitě využít jako dárek „na poslední chvíli“.
  • ZetSet je prvotřídně funkční pro androidové prostředí i pro iPhone.
  • Aplikace je samozřejmě zdarma.
  • Ceny produktů jsou v současné době ověřeně nejnižší na trhu!
Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.