Kurzy a akce EIZO

Publikováno: 30. ledna 2020 | autor Redakce
eizo-photographer-4-no-expiration-.jpg

Zveme vás na akce společnosti EIZO, pořádané buď v sídle společnosti nebo v prodejnách s fototechnikou.

ÚNOR:  

Odborný kurz v sídle společnosti EIZO (kurz je zdarma)

20. února 2020  v 16–18 hodin


eizo-colornavigator-cea-.jpg

Pokud již vlastníte monitor EIZO a chtěli byste zdokonalit své znalosti v oblasti kalibrace, pak je tento kurz určen přesně pro Vás. Základní metody kalibrace monitorů EIZO pomocí softwaru ColorNavigator. Software ColorNavigator 7 – skvělé řešení pro všechny fotografy.

eizo-calibrate-all-at-once-.jpg

Kurz bude věnován především kalibračnímu softwaru ColorNavigator 7, který je nedílnou součástí všech nových fotografických monitorů EIZO a který znamená revoluční přístup výrobce v komunikaci se svými uživateli a také bourá veškeré dosavadní představy a předsudky týkající se kalibrace monitorů. CN 7 umožňuje snadné a rychlé nastavení fotografických monitorů a to díky novému způsobu automatizované kalibrace, která již uživatele nezatěžuje nutností nákupu kalibrační sondy a spouštěním kalibračního procesu.

Termín: 20. 2. 2020  v 16–18 hod, ZDARMA

Tento kurz bude lektorován odborníkem zastupující společnost EIZO Corp. v ČR a na Slovensku. Kurz se koná přímo v sídle společnosti.  V případě zájmu o kurz, prosím, kontaktujte Kristýnu Kuldovou na adrese: kristyna.kuldova@eizo.com

 

Březnové workshopy v prodejnách Megapixelu
Tentokrát na téma: Laďte své fotografie, nikoli monitor

Kurzy jsou ZDARMA

Termíny:
17.3.2020:  Ostrava 15–17 hod
18.3.2020:  Brno 15–17 hod
19.3.2020:  Praha 15–17 hod

Přijďte na zajímavé workshopy EIZO do prodejen Megapixelu v Ostravě, Brně a v Praze.

eizo-photographer-6-no-expiration-.jpg

Rádi fotíte a pak upravujete pořízené fotografie na notebooku nebo na monitoru? Pak asi víte, že aby nebyla Vaše práce marná a výsledek byl dle Vašeho očekávání, je důležité pracovat na správném zařízení. Fotografické monitory, které svými vlastnostmi jsou koncipované přímo pro práci s fotografií, mají kromě jiného i výhodu speciálních kalibračních softwarů, pomocí kterých nastavíte obrazové parametry monitoru a vyrobíte ICC profil pro fotografické editory – nyní nově také bez kalibrační sondy.

Ale co to vůbec ICC profil je? A co sonda, kolik stojí? A zvládnu já vůbec správné nastavení monitoru? Buďte si jisti, že nyní to zvládnete. Přijďte se přesvědčit, že nyní stačí vybalit monitor z krabice, zapojit nezbytné kabely a pak už se můžete věnovat pouze svým fotografiím. Monitor udělá všechno nastavení automaticky za Vás.

Regitrace zde.


V dubnu na kalibraci s FotoŠkodou aneb, aby barvy na monitoru seděly

Termín: 9. 4. 2020     Čas: 16–18 hod    Místo: Centrum FotoŠkoda

Seznamte se se základy kalibrace fotografických monitorů a s novými metodami jejího provedení. Kurz bude zaměřen především na kalibrační software ColorNavigator 7, který je nedílnou součástí všech nových fotografických monitorů EIZO a který znamená revoluční přístup výrobce v komunikaci se svými uživateli a také bourá veškeré dosavadní představy a předsudky týkající se kalibrace monitorů.

eizo-photographer-2-no-expiration-.jpg

CN 7 umožňuje snadné a rychlé nastavení fotografických monitorů a to díky novému způsobu automatizované kalibrace, která již uživatele nezatěžuje nutností nákupu kalibrační sondy a spouštěním kalibračního procesu.

Zde se můžete registrovat

 

V dubnu

S Davidem Lynchem na správu barev pro začátečníky i profesionály

Termín: 17. 4. 2020 v 17–20 hod.
Brno, Photogenia

david-lynch-eizo-kurz.jpg

David Lynch je znám svojí oblibou kvalitního tisku na kalibrovaná média. Jak docílit shody v barevnosti na monitoru a tisku? Otázky každého fotografa, který potřeboval někdy odevzdat tisky v precizní kvalitě. Na tomto semináři se dozvíte, co se v posledních dvou letech odehrálo v této oblasti a co se zásadně zjednodušilo. Seminář je určen pro všechny úrovně pokročilosti.

Správa barev není černá magie, i když v této oblasti panuje stále řada mýtů, polopravd a zbytečných obav před údajně nezvládnutelným oborem. Těchto předsudků Vás zcela jistě tento seminář zbaví a pomůže Vám pochopit novinky, které Vám velmi pomohou zkrotit jednou provždy barvy.

Organizuje: Photogenia a EIZO   Termín: 17. 4. 2020 v 17–20 hod.

Zde můžete zjistit více

 


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.