JARNÍ PROMĚNA BYDLENÍ S CEWE FOTOOBRAZEM

Publikováno: 16. dubna 2018 | autor Redakce
cewe-foto.jpg

Čeká vás jarní úklid? Mytí oken, úklid zimních věcí do sklepa, malování zdí a také CEWE FOTOOBRAZY!

Stačí 1 fotka a CEWE FOTOOBRAZ je téměř hotov.

Jsou tu první jarní dny. Někteří z nás se na ně těší, pro někoho je naopak zklamáním končící zimní sezona. Pro mnoho lidí ale začíná období proměny bydlení. Máte také nutkání trochu si vylepšit svůj domov, aby byl zase o něco útulnější? Vyzkoušejte obraz na zeď z vaší vlastní fotky. Vy i každá vaše návštěva budete doslova ohromeni!

CEWE doporučuje tyto typy obrazů:

Plakát s paspartou a sklem

plakat-s-paspartou.jpg

Plakát s paspartou neboli barevným okrajem mezi fotkou a rámem (nejčastěji bílý nebo černý) patří mezi velmi oblíbenou prezentaci fotografií. Stačí pouze zvolit 1 fotkubarvu pasparty a typ dřevěného rámu. Co do rozměrů je největší výběr právě u plakátů, kdy je snímek natištěn na papír prémiové kvality a gramáže 240 g/m2. Na výběr máte z více než 40 formátů v závislosti na poměru stran od 20 × 30 až po 100 × 300 cm.

*Více k tomuto typu fotoobrazu naleznete zde.

Foto na plátno

foto-na-platno1.jpg

Co takhle zkusit něco nového?

Skvěle vypadající prezentace vašich fotek na opravdovém malířském plátně! Vaše vzpomínky v podobě fotografií budou vytištěny přímým tiskem v brilantních barvách, s vysokou odolností proti UV záření na velmi kvalitní malířské plátno, které je nataženo na pevném dřevěném rámu. Vybrat si můžete z různých rozměrů, od 20 × 20 po 120 × 160 cm. Plátno může být vsazeno i do dřevěného rámu.

*Více k tomuto typu fotoobrazu naleznete zde.

Gallery Print

gallery-print.jpg

Jedinečný způsob prezentace vašich fotografií. Jedná se o velmi kvalitní, takřka nezničitelný obraz, který vám vydrží opravdu celý život. Je vhodný jak domů, tak do kanceláře, kde upoutá pozornost v podstatě okamžitě!

Jedná se o přímý tisk na zadní stranu 4mm akrylového skla, které je poté podlepeno 3mm hliníkovou podložkou. Rozměry lze volit v mnoha formátech od 20 × 30 cm po 105 × 140 cm.

*Více k tomuto typu fotoobrazu naleznete zde.

Nevybrali jste si typ CEWE FOTOOBRAZU? Přehled všech typů a možností naleznete zde.

Právě vychází
fv03-24-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.