Inspirujte se ve videích. Zábava i vzdělání z pohodlí domova

Publikováno: 14. března 2022 | autor Redakce
dsc-0907.jpg

Videa není nikdy dost. Proto pro vás v Centru FotoŠkoda připravují stále nový obsah, a to v pohodlné a atraktivní videopodobě. V letošním roce přibyly nové pořady a těšit se můžete i na čerstvé díly pořadů, které jste si oblíbili. Sledovat je můžete na youtubovém kanále Centra FotoŠkoda, případně na jejich facebookové stránce

Živé streamy nyní každé úterý

„Živé úterky“ už na Facebooku a youtubovém kanále FotoŠkoda běží nějakou dobu. Nově se na ně ovšem můžete těšit ne jednou za 14 dní, jak tomu bývalo dříve, ale každý týden. Tematicky budou velmi různorodá – Luděk Bouška a Michal Houdek vám v pořadu Zaostřeno na… budou pravidelně představovat všechny zásadní novinky z fotografického světa, a to nejen produktového rázu, i různá témata, která vám pomohou rozvinout vaše fotografické dovednosti.

dsc-1105.jpg

Protože jde o živé vysílání, můžete už během streamu klást dotazy, na něž byste rádi znali odpověď. Stačí se vždy v úterý v 18 hodin připojit na YouTube či Facebook, abyste tu nejnovější dávku foto- a videoinspirace nepropásli. Pokud se vám to ale přece jenom stane, nezoufejte – záznamy streamů si vždy můžete pustit i zpětně.

Nahlédněte do zákulisí úspěšných fotografů

Zajímavých a nápaditých fotografů je v Česku celá řada. Na ně se zaměřuje seriál Jak fotí, který najdete na youtubovém kanálu Centra FotoŠkoda. Jejich fotky jsou často ověnčené cenami a přitahují nás. Jaký příběh se za nimi skrývá? Jaká cesta vedla ke vzniku konkrétního snímku?

dsc-0215.jpg

Během rozhovoru s Vaškem Křížkem vás různé osobnosti fotografického světa nechají nahlédnout do prostředí, kde se cítí nejlépe, pod své tvořivé ruce, abyste...


Celý článek najdete v březnovém čísle časopisu FotoVideo


fv03-22-web3.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.