Dětská a rodinná fotografie - videokurz již tento čtvrtek

Publikováno: 7. září 2016 | autor Redakce
Dětská a rodinná fotografie

Máme zde první zářijový týden, ve kterém se asi většina z nás vrací z prázdninového rozpoložení do klasického tempa. I KurzyŽivě.cz přes prázdniny vysílali méně, ale moc se těšíme na podzim na spoustu zajímavých kurzů, které pro Vás připravují. A na první z nich se můžete těšit již ve čtvrtek!

Dětská a rodinná fotografie

Termín: čtvrtek 8. září od 18:30 hodin

Více o tomto kurzu najdete zde

Přejete si naučit se lépe zachytit krásu a energii vaší vlastní rodiny, rodiny přátel či svých klientů? Rodinná fotografie, ač se to na první pohled nemusí zdát, je ve skutečnosti náročnou fotografickou disciplínou. Rodinná fotografie v sobě kombinuje portrétní, reportážní, skupinovou fotografii a můžeme se na ni podívat z různých stran a pohledů. Pojďme tedy společně objevit tento svět, vždyť co je krásnější než naše vzpomínky v podobě fotografií svých nejbližších.

Cíl kurzu

Cílem kurzu je poskytnout začínajícím a mírně pokročilým fotografům lépe se zorientovat v rodinné fotografii a možných přístupech k ní. Naučit se pracovat s dětským modelem a naučit se jak lépe zvládnout i leckdy vypjaté situace, které focení dětí provází. Cílem je také zlepšit technickou stránku vašich fotografií, stejně tak zvládnout navodit takovou atmosféru při focení, abyste si všichni focení ve velkém užili a krásnou chvíli tak zachytili ve výrazu fotografií.

Před kurzem se můžete těšit také na naší pravidelnou Fotografickou talkshow, tentokrát na téma Fotografování architektury s hostem Jiřím Šebkem.

Dále se můžete těšit

Fotografická talkshow na téma podvodní fotografování Úterý, 20. Září 2016 - 16:30

Jak vytvořit fotomontáž v Photoshopu Úterý, 20. Září 2016 - 18:30

Dětská a rodinná fotografie - brnkačka nebo vysoká škola fotografická? - 2. díl Čtvrtek, 6. Říjen 2016 - 18:30

Svícení v exteriéru Čtvrtek, 20. Říjen 2016 - 18:30


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.